reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 25 Mart 2012, 15:56 1581 Görüntüleme

CHP liler sadece konuşuyor

reklam
reklam

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, partililerin yoğun ilgisiyle karşılandı. konuşmasında CHP ye yüklenen Şengül, CHP lilerin konuşmaktan başka hiçbir icraat yapmadıklarına dikkat çekti

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, partililerin yoğun ilgisiyle karşılandı. konuşmasında CHP'ye yüklenen Şengül, CHP'lilerin konuşmaktan başka hiçbir icraat yapmadıklarına dikkat çekti

AK PARTİ İzmir Milletvekili Aydın Şengül dün Torbalı'ya gelerek partililerle buluştu. AK Parti Torbalı İlçe binasında gerçekleşen buluşmaya İlçe Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Torbalı'da bir takı ziyaretlerde bulunduğunu ve partiye uğramadan geçmek istemediğini belirten Aydın Şengül, kendisini karşılayan kalabalık karşısında da çok duygulandığını ve teşkilatın böylesine birbirine bağlı olmasından dolayı da memnuniyet duyduğunu belirtti. Torbalı'ya yapılacak yatırımlar konusunda da Ankara'da çalışmalar yürüttüklerini belirten Aydın Şengül, hastane için hiçbir engelin kalmadığını ve bundan sonraki sürecin de hızla ilerleyeceğini ifade ederken, okul kampüsü yapımı için istenen arsanın da tahsis edilebileceğini sözlerine ekledi.

'PROJELERİMİZ İZMİR'İ GELİŞTİRİYOR'

TORBALI'NIN çok özel bir ilçe olduğuna dikkat çeken Aydın Şengül, "Torbalı hizmet isteyen bir ilçe. Buradaki insanlar nasıl hizmet alınacağını çok iyi biliyor. İzmir'in genelindeki vatandaşları kandıramazsınız. Bu kişiler neyi ne zaman ve nasıl isteyeceklerini çok iyi bilirler. bu nedenle de bizim projelerimiz İzmirliler tarafından olumlu karşılanıyor. Şu anda AK Parti'nin açıkladığı 35 proje sayesinde İzmir gelişme konusunda 4. sırada. Bu projeler İzmir'i yukarıya taşıyor. Tabii ki bunlar bittiğinde ve hizmete başladığında çok daha gelişmiş bir İzmir olacak karşımızda. Dünyanın sayılı kentlerinden birini oluşturmuş olacağız. Gerek sanayisi, gerekse yaşamsal alanları ile İzmir dünya standartlarını yakalayacaktır. Sizler de bire bir yapacağınız çalışmalar ile bunları vatandaşlarımıza anlatın. İzmir'deki yerel yönetimleri almamız için hiçbir engel yok. Yeter ki kendimizi doğru ifade edelim." dedi.

CHP'YE DE YÜKLENDİ

İZMİRLİLERİN yerel yönetimlerden olan rahatsızlığını sürekli olarak kendilerine ilettiklerini ifade eden Aydın Şengül, "Yerel yönetimler ne yazık ki yeterli değil. Geniş çaplı bir düşünce yok. CHP'liler sadece konuşuyor. İzmir işsizlik konusunda 1. sırada. Yatırımcı buraya geldiğinde kaçıyor. Biz kimsenin yaşantısına müdahale edemeyiz ancak bir takım şeyleri sizlerle paylaşmak zorundayız. Gecenin geç vakitlerine kadar bir yerlerde toplanıp boş siyaset yapmak hizmet için yeterli değil ve hizmet de değildir. Bizler akşam eve gittiğimizde dahi neler yapabiliriz diye düşünüyoruz. Hizmetler bu şekilde oluşuyor ve hızla da hayata geçirmek için çalışıyoruz. Yıllardır bu şehirde yapılmayanları yapıyoruz. CHP'lilerin dahi en büyük korkusu CHP'nin iktidara gelmesi." şeklinde konuştu. Partililerin sorularını da yanıtlayan Aydın Şengül, daha sonra İzmir'e dönmek üzere parti binasından ayrıldı.

KAMPÜS İÇİN ŞENGÜL DEVREDE

AK PARTİ Torbalı İlçe Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in çalışmalarından son derece memnun olduklarını ve Torbalı'da büyük bir yol alındığını gördüğünü söyleyen Aydın Sengül, Torbalı'daki çalışmaların tüm ilçelere örnek olması gerektiğini belirtti. Adnan Yaşar Görmez'in kampüs arazisi için talebini not alan Şengül, neşeli tavırları ile de partinin adeta havasını değiştirdi.

Bu haber 1581 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım