reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 19 Nisan 2021, 19:06 1082 Görüntüleme

Torbalı başkanına ağlıyor

reklam
reklam

Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur’un vefatı tüm Torbalı’yı yasa boğdu.

               Evinde çıkan yangından sonra hastaneye kaldırılan bir müddet de evinde tedavisini sürdürülen Başkan Uygur, solunum rahatsızlığına bağlı olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Yoğun bakım ünitesine alınan Uygur’un dün akşam saatlerinde hayatını kaybettiği bildirildi. Uygur’un vefat haberi başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm Torbalı’yı yasa boğdu.

Belediye Başkanı İsmail Uygur için düzenlenen cenaze töreni, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere çok sayıda üst düzey siyasetçinin katılımı ile Belediye Hizmet binası olarak kullanılan BKM’de gerçekleşti. Her kesimden binlerce insanın katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

KILIÇDAROĞLU: TORBALI HALKI EMEKLERİNİ UNUTMAYACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cenaze töreninde yaptığı konuşmada, “Torbalı’ya girdiğimizde güzel bir afiş bizi karşılıyor. Torbalı’ya hoşgeldiniz diye, gülümseyen bir belediye başkanı. Buradaki fotoğrafı da gülümseyen bir belediye başkanı. Büyük hizmetleri var, büyük çabalar harcadı, büyük emekler verdi. Asıl bundan sonra yapacağı şeyler çok önemliydi ve hepimiz bekliyorduk. Dün akşam gelen haber bizi derinden yaraladı. Kendisini bir topluma bir kitleye, daha açıkça ifade etmek gerekirse Torbalı’ya adamış olan bir belediye başkanını bugün sonsuzluğa uğurluyoruz. Verdiği çabalar ve gösterdiği emeği, Torbalı halkı unutmayacaktır. Ben hepinizin huzurunda verdiği emekler için ona minnet duygumuzu ifade etmek isterim. Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağ olsun” dedi.

TORBALI MEZARLIĞI’NA DEFNEDİLDİ

BKM’de düzenlenen törenin ardından Uygur’un Türk bayrağına sarılı cenazesi Fatma Topalan Camii’ne getirildi. Burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Torbalı Mezarlığı’na defnedildi.

Bu haber 1082 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım