reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 01 ?ubat 2024, 20:06 166 Görüntüleme

İzmir İtfaiyesinden yangına 6 dakikada müdahale

reklam
reklam

İzmir İtfaiyesinden yangına 6 dakikada müdahale

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda bulunan bir işyerinde çıkan yangına 6 dakika içerisinde müdahale etti. Dört işyerini etkileyen yangın, 80 kişilik ekibin yoğun çalışmasıyla kontrol altına alındı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, sabah saat 09.11’de gelen ihbar üzerine Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda bulunan bir bijuteri dükkanında çıkan yangına müdahale etti. Doğaltaş ticareti yapan bir işyerinin batar katında başlayan ve kısa sürede çevredeki işyerlerine de sıçrayan yangına, 6 dakika içerisinde müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına almak için uzun süre mücadele etti. Yenişehir Merkez İtfaiye Grubundan bir adet 22 metre merdivenli araç, AKS ambulans aracı, arozözler, endüstriyel araç, köpük transfer aracı ile 80 personelin müdahale ettiği yangın, yoğun çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yapılan ilk incelemeye göre, yangının elektrik kaynaklı olabileceği tahmin ediliyor.

Bu haber 166 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım