reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 04 Mart 2024, 18:56 91 Görüntüleme

"120 Dakika Ücretsiz Aktarma Uygulaması” teklifi reddedildi

reklam
reklam

"120 Dakika Ücretsiz Aktarma Uygulaması” teklifi reddedildi

Başkan Soyer’den “120 Dakika Ücretsiz Aktarma Uygulaması” teklifinin reddedilmesine ilişkin açıklama

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Toplu Ulaşımda 120 Dakika Ücretsiz Aktarma Uygulaması”na ilişkin teklifin olağanüstü toplanan UKOME Genel Kurulu’nda merkezi idareyi temsil eden kurum ve kuruluşların verdiği oylarla reddedilmesi nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Soyer açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Yaklaşan yerel seçimler öncesi, AKP Büyükşehir başkan adayı da 90 dakika sistemini geri getirme vaadinde bulunmuş, hatta ‘bir vaadimiz gerçekleşti” demişti. Bir yandan sokakta şirin görünmek için vatandaşın duymak istediklerini söylüyorlar. Diğer tarafta ise merkezi idareye bağlı kurumların temsilcilerini kullanarak, İzmirlilerin yararına olan bir uygulamayı hayata geçirmemizi engelliyorlar. Hep böyleydiler. Ama yılmadık, yılmayacağız da… O teklifi yeniden UKOME’ye taşıyacağız. Halkımız takip etsin. Kim samimi, kim değil görsün; kararını versin.”

Bu haber 91 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım