reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 27 Ocak 2024, 23:12 200 Görüntüleme

Şaşal Su, 6 zincir marketin rafında yerini alacak

reklam
reklam

Şaşal Su, 6 zincir marketin rafında yerini alacak

Türkiye’nin özlediği Şaşal Su’yu İzmirlilerle yeniden buluşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi, suyun satışı için 6 zincir market ile anlaştı. Gerekli koşulları sağlayan işletmeler de “Suya Şaşal denir” sloganını kullanan markanın bayisi veya satış noktası olabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzDoğa’nın çalışmalarıyla tekrar üretilmeye başlanan asırlık Cumhuriyet markası Şaşal Su, çok yakında raflarda olacak. Şaşal Su’yun satışı için ilk etapta 6 zincir market ile anlaşıldı. El sıkışılan ilk marketler arasında Gürmar, Ege Çarşı Mağazaları, Acem Market, Fırat AVM, Alternatif Marketler ve Promosyon Marketleri yer alıyor. Ayrıca Şaşal Su için bayilik ve satış noktası olma başvuruları da başladı.

Şaşal Su, Aralık 2023’te 100’ün üzerinde küçük işletme ve yerel markette satışa sunulmuştu.

Başvurular sürüyor

Şaşal Su’ya tüm İzmirlilerin ulaşabilmesi için asırlık markanın satışını yapmak isteyen işletmeler satış noktası veya bayilik olabilecek. İşletmeler, info@sasalsu.com adresine e-posta yoluyla ya da 444 77 51’i arayarak bayilik veya satış noktası olma başvurusunda bulunabiliyor. 

12 yıldır atıl durumdaydıŞaşal Su’yun Menderes’teki fabrikası, 12 yıldır atıl durumdaydı. İzDoğa’nın İZSU’dan kiraladığı fabrika, bir yıldan kısa sürede tekrar kuruldu. Yeni cam ve pet şişe hatları kurulan fabrikada cam olarak 330 ml ve 750 ml, pet olarak 5 litrelik şişelerin dolumuna başlandı.

Hazırlıkların devam ettiği ikinci dolum ünitesinde ise 500 ml ve 1,5 litrelik pet şişe dolumları yapılacak. Şubat 2024’te ikinci ünitenin de hizmete alınmasının ardından fabrika tam kapasiteyle çalışmaya başlamış olacak.

Fabrikanın açılışı 22 Eylül 2023’te İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımıyla gerçekleştirilmiş, Başkan Soyer açılışta şunları söylemişti: “İzmir’in 12 yıldır atıl kalmış bu hazinesini yeniden hizmete sunmak çok büyük bir gurur kaynağı. 140 milyon liralık yatırımla yıkılma noktasına gelmiş olan bu tesisi, sadece 10 ayda yeniden ayağa kaldırdık. İzmirli artık kana kana, tertemiz Şaşal Su’yu içecek.”

Şaşal Su ile ilgili ayrıntılı bilgiye sasalsu.com’dan ulaşılabilir.




Bu haber 200 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım