reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa KUŞADASI 14 Ocak 2024, 20:13 184 Görüntüleme

Alman Dageförde, yapay mesaneyle sağlığına kavuştu

reklam
reklam

Alman Dageförde, yapay mesaneyle sağlığına kavuştu

         Kuşadası ilçesinde yaşayan Alman vatandaşı Hilmar Dageförde'ye (63), ülkesinde idrarda yanma ve kanama gibi şikayetlerle başvurduğu doktorlar tarafından teşhis konulamadı. Şikayetlerin artması üzerine Türkiye'de tedavi olmaya karar veren Dageförde'nin mesanesinde 6,5 santimetrelik tümör tespit edildi. Dageförde, Alman ürolog Dr. Richard Hautman tarafından tanımlanan yapay mesane tedavisiyle sağlığına kavuştu.


ki çocuk babası, Alman vatandaşı Hilmar Dageförde'ye, 1 yıl önce Almanya'da idrarda yanma ve kanama gibi şikayetlerle başvurduğu doktorlar tarafından tipik idrar yolu enfeksiyonu tedavisi uygulandı. Şikayetlerinde bir azalma olmayan Degaförde, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi'ne başvurdu. Tetkiklerin ardından mesane içerisinde 6,5 santimetrelik bir kitle olduğu tespit edilen Dageförde, kendi ince bağırsağından yapılan yapay mesaneyle sağlığına kavuştu.


Şikayetlerinin 1 yıl önce soğuk algınlığı şeklinde başladığını söyleyen Hilmar Degeförde, "Almanya'daki doktorumuz idrar yolları enfeksiyonu teşhisi koydu ve antibiyotik tedavisine başladık. Daha sonra Kuşadası'na geldik, şikayetlerim devam ediyordu. Durum kötüleşmeye başlayınca tavsiye üzerine bu hastaneye geldik. Kitle tespit edildi ve ameliyatla alınmasıyla tedaviye başladık. Daha sonra ameliyat için tarih verildi. Sıçrama yapmasın diye alt karın bölgesi temizlendi. Neyse ki metastaz yok" dedi.



Bu haber 184 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım