reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 15 Ekim 2021, 22:40 648 Görüntüleme

Zeytin üreticisinin başı hırsızlarla dertte!

reklam
reklam

zeytinde hasada sayılı günler kala hırsızlar ilk hasadı yapmaya başladı.

Torbalı ovasında en geniş üretim arazisine sahip olan zeytinde hasada sayılı günler kala hırsızlar ilk hasadı yapmaya başladı. Hasadı kendilerinden önce hırsızların yaptığını belirten üretici, Çiftçi Koruma Malları Başkanlığı’na devriyeleri artırması konusunda çağrıda bulundu

Torbalı ovasında en geniş üretim arazisine sahip olan zeytinde hasada sayılı günler kaldı. Yemeklik zeytinlerini toplamaya başlayan üreticilerin başı hırsızlarla dertte. Her hasat dönemi büyük sıkıntılar yaşayan üreticiler özellikle hırsızlardan dert yanıyor. Üreticiler zeytinlerin tam anlamıyla olgunlaşmasını beklerken, hırsızlar tarlaya erkenden girmeye başladığı öğrenildi. İlk hasadı kendilerinden önce hırsızların yaptığını belirten üretici, Çiftçi Koruma Malları Başkanlığı’na devriyeleri artırması konusunda çağrıda bulundu. Özellikle dağ köylerinde yaşanan hırsızlık olaylarının son günlerde arttığını söyleyen üretici Anıl Mutlu, “Biz tarlaya girmeden hırsızlar ilk hasadı yapmaya başladı. Köylüler olarak mağdur oluyoruz. Tarlalarda şüpheli bir durum gördüğümüz anda jandarmayı arıyoruz. Hırsızlar bizi çok mağdur ediyor”

Bu haber 648 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım