reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 25 Mart 2012, 15:27 1627 Görüntüleme

Rıdvan ın mesajı evi kurtaramadı

reklam
reklam

Dün öğle saatlerinde Karakuyu’da kırtasiye işleten Bilgi Kazıcının evinde yangın çıktı.

Yangını ilk fark eden evin küçük oğlu Rıdvan, durumu annesine ve babasına cep telefonundan kısa mesaj atarak bildirdi.

KARAKUYU’DA Mavi Kırtasiye’yi leten Bilgi Kazıcı’nın kiracı olarak oturduğu Gazi Mustafa Kemal Mahallesi Fatih Caddesi 21 numaradaki evde 15.00 sularında yangın çıktı. İbrahim Çakar adlı vatandaşa ait olan evin iki odası tamamen kül olurken, olay sırasında evde şans eseri Kazıcı ailesinin fertlerinden hiçbirinin olmaması sayesinde ölen ya da yaralanan olmadı. Yaklaşık 50 senelik binada yapılan araştırma sonucunda yangının, televizyon ve uydunun bağlı olduğu elektrik prizindeki kontak nedeniyle çıktığı tespit edildi. Evde bulunan elektrik tesisatının çok eski olduğu için voltaj ağırlığını kaldıramadığı belirlendi.

YANGINI 10 YAŞINDAKİ RIDVAN FARK ETTİ

YANGIN çıktığı sırada evde kimse yoktu. Baba Bilgi Duran küçük oğlu Rıdvan’ı mutfaktan bir şey alması için eve gönderdi. Küçük Rıdvan eve vardığında gördüğü manzara karşısında şoka uğradı. Evden alevler fışkırıyor, dumanlar yükseliyordu. Ne yapacağını bilemeyen Rıdvan annesine ve babasına haber vermek istedi ve cep telefonundan mesaj çekti. Yangını haber alan anne ve baba ne olduğunu görmek için evlerine koştuklarında alevlerin evin iki odasını sardığını gördü ve itfaiyeye haber verdi.

20 BİN LİRALIK HASAR MEYDANA GELDİ

YANGIN ihbarını alan itfaiye erleri 10 dakika gibi kısa bir sürede olay yerine ulaşarak yangına müdahale etti. O sırada Bilgi Kazıcı, evdeki elektrik tesisatını kapatmak ve tüpü alevlerden uzaklaştırmak için eve girdi. Şans eseri, Bilgi Kazıcı başarılı oldu ve yangın daha tehlikeli sonuçlara ulaşamadan, itfaiyenin de erken müdahalesi sayesinde söndürüldü. Yangın çevredeki binalara sıçramadı ancak evin küle dönen iki odasında yaklaşık 20 bin liralık zarar meydana geldi. Bilgi Kazıcı’nın oğulları Kayahan ve Rıdvan ise gözyaşlarına hâkim olamadı. Kazıcı ailesini komşuları teselli etti.

Bu haber 1627 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım