reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 10 Mart 2012, 11:05 2585 Görüntüleme

Garaj amiri ben değilim

reklam
reklam

Belediyede yapılan değişimin ardından Garaj Amiri Yusuf Balıkın yerine getirildiği konusuna açıklık getiren Hasan Ali Öztürk, koordinatör olduğunu söyledi

TORBALI Belediyesi’nde hafta başında Başkan R. İsmail Uygur’un gördüğü lüzum üzerine bazı birimlerde görev değişiklikleri yaşandı. Yapılan değişimin ardından Belediye Garaj Amiri Yusuf Balık’ın yerine Hasan Ali Öztürk’ün getirildiği haberleri basında ve kamuoyunda yer aldı. Çıkan haberlerde bir yanlış anlaşılma olduğunu dile getiren Hasan Ali Öztürk dün bir açıklama yaparak yeni görevi hakkında gazetemize bilgiler verdi. Garaj Amiri olarak görevlendirilmediğini açıklayan Öztürk, görevinin koordinatörlük olduğunu ve öncelikle Ayrancılar, Pancar, Yazıbaşı ve Kuşçuburun Mahalleleri olmak üzere belediyeye mahalle olarak katılan beldelerde çalışacağını söyledi. Garaj Amirliği görevine Ulaşım Hizmetleri Müdür Vekili Önder Öge’nin getirildiğini dile getiren Hasan Ali Öztürk bundan böyle yapacağı koordinatörlük görevi ile tüm belediye hizmetlerini mahallelere götürmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Her mahalle için ayrı bir ekip kurduk diyen Öztürk, “Merkeze uzak olan mahallelerin belediye hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmaları için çalışacağız. Ayrancılar, Yazıbaşı, Pancar ve Kuşçuburun’da yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yaklaşık 6 ay sonra öncelik sırasına aldığımız mahallelerde yaşanacak değişikliği herkes fark edecek.” dedi.

SORUNLAR YERİNDE TESPİT EDİLECEK

BÖLGEDE sorunların yerinde tespit edilmesi için ekipler oluşturduklarını ifade eden Koordinatör Hasan Ali Öztürk, “Ekibin başındaki yetkililer vatandaşlar ile görüşüp sıkıntılarını dinliyor. Tespit edilen sorunlar kısa sürede çözülüyor. Ekipler genel temizlik yapıyor, ağaçları buduyor, yollardaki çukurların, kaldırımların ve bordür taşlarının bakımını yapıyor. Sokak sokak dolaşılıp çevre düzenlemesi yapılıyor. Ekiplerimiz ağırlıklı olarak şu anda Yazıbaşı’da görev yapıyor. Sanayinin arka bahçesi olarak kalan Yazıbaşı’nın gelişmesi için belediye olarak elimizden geleni yapacağız. Bunun için Yazıbaşı-Ayrancılar arasına yol açılacak. Bozköy ve Çapak yolları genişletilecek. Osman Ağa Parkı düzenlenerek bölge halkının rahatlıkla oturup vakit geçirebileceği mesire alanı olarak inşa edilecek.” dedi. Çalışmaların vatandaşları son derece memnun ettiğini belirten Öztürk, “Yazıbaşı, Ayrancılar ve Pancar’da yaptığımız çalışmalar takdir ile karşılanıyor.” şeklinde konuştu. 

FEN İŞLERİ GARAJ’A TAŞINACAK

YAPILAN değişikliklerin yerinde olduğunu söyleyen Öztürk, değişimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’nün garaja taşınacağını dile getiren Öztürk, “Böylelikle Fen İşleri’nin tüm birimleri aynı yerde olacak. Görev paylaşımı konusuna gelince, daha önce yetki tek bir kişideydi. Yapılan düzenlemenin ardından yetki 3 kişiye paylaştırıldı. Önder Çok, Park ve Bahçe Müdürlüğü’nün işçilerinden sorumlu hale geldi. Barış Aksu, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı atölye ve imalathanelerde çalışan işçilerinden sorumlu oldu. Önder Öge ise, belediyeye ait taşıt, araç ve iş makinelerinin hareket, ikmal ve bakım-onarımından sorumlu.” dedi.


Bu haber 2585 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım