reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 06 Mart 2012, 11:31 1644 Görüntüleme

Çaybaşı nın Sultanları Kupasına Kavuştu

reklam
reklam

Bölgesel Bayan Voleybol Ligi E Grubu’nda oynadığı 8 maçın tamamını kazanarak namağlup şampiyon olan Çaybaşılı Sultanlar, önceki gün kupasını Kaymakam Aydın Memük’ün elinden aldı.

ÇAYBAŞISPOR Bayan Voleybol Takımı şampiyonluk kupasına kavuştu. Aralık ayında başlayan Bölgesel Bayan Voleybol Ligi’nde E Grubu’nda Konak Belediyespor, Bayındırlık İskan, Gültepe Kültür ve Özateş Takımlarıyla mücadele eden Çaybaşılı Sultanlar grupta oynadığı 8 karşılaşmanın tamamını kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Grup liderliğini iki hafta önce garantileyen Sultanlar, önceki gün 7 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda şampiyonluk kupasını Kaymakam Aydın Memük’ün elinden aldı.

KUPAYI KAPTAN GÖKÇE KALDIRDI
GRUPTA oynadığı 8 karşılaşmanın tamamını kazanan Çaybaşıspor Bayan Voleybol Takımı bu karşılaşmalarda rakiplerine sadece 2 kez set şansı tanıdı. Son olarak önceki gün Özateş’i Torbalı’da 3-0 deviren Sultanlar’da kupayı Takım Kaptanı Gökçe kaldırdı. Takımın kupa sevincine 15-16-17-18 Mart tarihlerinde oynanacak play-off’larda takımla birlikte sahaya çıkacak olan Meltem Sümerkan Aksoy da ortak oldu. Çaybaşılı Sultanlar, şimdi play-off’taki rakiplerini de geçerek profesyonel lige yükselmeyi amaçlıyor.
ÇAYBAŞI SERİYE BAĞLADI

AROMA Erkekler Voleybol 3. Lig A Grubu’nda mücadele ed-en Çaybaşıspor Erkek Voleybol Takımı deplasmanda Korkuteli Gençlik’i 24-26, 25-13, 19-25 ve 22-25′lik setlerle 3-1 yenerek galibiyet serisini 3 maça çıkardı ve en yakın rakibinin 5 puan önünde liderliğini sürdürdü. İkinci yarıya kötü başlayan ve ilk üç maçın ikisini kaybeden Çaybaşı, istikrarını yeniden yakalayarak, zirveye kimseyi yaklaştırmadan yoluna emin adımlarla devam ediyor. Ligin bitimine kısa bir süre kala ra-kipleriyle arasındaki puan far-kını koruyan takım, hafta sonu evinde Denizli D Tipi Kapalı Cezaevi’ni ağırlayacak.

Bu haber 1644 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım