reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 16 ?ubat 2012, 01:45 1541 Görüntüleme

Boşanma Avukatının Katibini Bıçakladı

reklam
reklam

Velayeti annesinde olan oğlunu görememesine sinirlenen Umut Özdemir, eşinin Avukatı Yaşar Demirin Kâtibi Emin Dumluyu 3 yerinden bıçakladı.

TORBALI dün sabah yeni güne bıçaklama haberiyle uyandı. Saat 8.30 sularında Umut Özdemir 49 yaşındaki avukat kâtibi Emin Dumlu’yu 3 yerinden bıçakladı. İddialara göre Dumlu ve Özdemir önceki akşam tartışmıştı. Sabahın erken saatlerinde Avukat Yaşar Demir’in bürosuna gelen 35 yaşındaki Umut Özdemir, Emin Dumlu’yu beklemeye başladı. Apartman girişinde Emin Dumlu’yu gören Özdemir bıçak darbeleriyle talihsiz adamı yere serdi. Karnından ve sol elinden bir, göğüs duvarından da 2 bıçak yarası alan Emin Dumlu hemen hastaneye kaldırıldı. Hemen olay yerinden uzaklaşan Umut Özdemir ise kısa sürede polisler tarafından yakalandı.

“KARIMI VE ÇOCUĞUMU ÖLDÜRECEĞİM”

TORBALI Devlet Hastanesi’nde tomografisi ve röntgeni çekilen Dumlu, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra sağ akciğerindeki kanama nedeniyle hayati tehlikesi olduğu için Tepecik Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Burada ameliyata alınan yaşlı adamın operasyonu başarılı geçti. Hayati tehlikeyi atlatan Emin Dumlu’nun yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Öte yandan Emin Dumlu’yu yaralayan Umut Özdemir kısa sürede yakalandı. Dumlu’yu bıçakladığı sırada Umut Özdemir’in “Karımı da çocuğumu da öldüreceğim” dediğini öğrenen polisler, Özdemir’in eşi ve çocuğunu koruma altına aldı. Özdemir kayınvalidesinin evinin sokağında yakalandı. YAKLAŞIK bir yıl önce eşinden boşanan Umut Özdemir, geçtiğimiz yıl şubat ayında zimmet skandalıyla gündeme gelmişti. Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nda memur olarak görev yapan Özdemir, özürlü bir çocuğun babasından, “Mal varlığınızın olması nedeniyle maaşınız kesildi; maaş kartınızı teslim edin” diyerek ATM kartını alıp hesaba yatan parayı çektiği iddiasıyla tutuklanmıştı.

Bu haber 1541 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım