reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 16 ?ubat 2012, 01:39 1052 Görüntüleme

Sevgililer Gününü karakolda kutladılar

reklam
reklam

Geçtiğimiz yıl tanışan ve nişanlanarak düğün hazırlıklarına başlayan İngiliz E.R. ile Türk Y.K., E.R. nin babasının şikayeti üzerine karakola gelerek ifade verdiler

YABANCILARLA Türkler arasında basına yansıyan çok sayıdaki aşka bir yenisi de dün Torbalı’da eklendi. İngiliz vatandaşı olan E.R. ile Türk vatandaşı olan Y.K.’nin aşkı, E.R.’nin babasının şikâyeti üzerine gün yüzüne çıktı. Dün kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde İngiliz baba D.R.’nin şikâyeti üzerine ifade vermek üzere karakola gelen çift, bu özel günü de karakolda geçirmiş oldular. E.R.’nin Türkiye’de zorla tutulduğunu belirten babası, kızının yaşının 16 olması ve reşit olmaması nedeniyle Y.K.’dan şikayetçi oldu. Geçtiğimiz yıl tanışan ve yaz aylarında nişanlanan çift, bu yaz için de evlilik hazırlıkları yapıyordu. Tüm bu iddialar doğrultusunda baba D.R.’nin niçin böyle bir şikâyette bulunduğuna ise anlam verilemedi.

AİLESİNE TESLİM EDİLECEK

ÇOCUK büroda ifadesi alınmak istenen E.R.’nin Türkçe bilmemesi nedeniyle de yeminli tercüman çağrılarak ifadesi alındı. Y.K.’nın yanında kendi isteğiyle kaldığını belirten E.R. ise herhangi bir zorlamanın söz konusu olmadığını söyledi. Nişanlısı E.R. ile yaz aylarında evleneceklerini söyleyen Y.K. ise, kayınpederinin de bunları bildiğini ve nişanlısının kendi rızası ile gitmek istemediğini söylediği öğrenildi. Yaşının küçük olması nedeniyle ailesine teslim edilmesi gereken E.R. ile Y.K. tüm sevgililerin mutlu olduğu ve doyasıya kutladığı bu özel günde ayrılmak zorunda kaldılar.


Bu haber 1052 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım