reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 09 Ocak 2012, 12:09 1180 Görüntüleme

Torbalı lı Ülkücülerden eğitim hamlesi

reklam
reklam

Torbalı Ülkü Ocakları ilçedeki ortaöğretim ve üniversite öğrencilerine İngilizce, Bilgisayar, Türk Tarihi, Bağlama, Folklor ve Karakalem Resim Çalışması gibi alanlarda kurslar veriyor

TORBALI Ülkü Ocakları ortaöğretim ve üniversite öğrencilerine yönelik eğitim çalışmalarında hız kesmiyor. Torbalı Ülkü Ocakları Dergi Temsilcisi Ertan Tek, “Ülkü Ocakları birer eğitim ve irfan yuvasıdır. Bu doğrultuda öğrenci kardeşlerimizden arzu edenlere İngilizce, Bilgisayar, Türk Tarihi, Bağlama, Folklor ve Karakalem Resim Çalışması gibi alanlarda kurslar verme noktasında çalışmalarımız var. Ocaklarımız birer ilim irfan yuvasıdır ve de öyle olmalıdır. Biz Ülkücüler bu ocaklarda devletimizin bekası için yetişmek ve hazır olda beklemek mecburiyetindeyiz. Çünkü devletine sahip çıkan, millet için çalışma arzusu taşıyanlar ülkücülerdir. Öyleyse ülkücülerden başkası devleti için var gücüyle çalışmazlar. Bizler kadrolarda yerimizi alarak, ocaklarda aldığımız ruhu iktidara taşımalıyız. Bu yol partilerden geçer. Var oluşlarının gayesi millî kurtuluş hamlesi olan tek siyasi vasıta Milliyetçi Hareket Partisi’dir.” dedi.

‘KUTLU HEDEFE DOĞRU YÜRÜYORUZ’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘2023 lider ülke Türkiye’ hedefine ulaşacak gençler yetiştirmek için çalışacağız diyen Ertan Tek “Liderimizin hedefine ulaşmak için Ülkü Ocakları olarak eğitimde, bilimde, sanatta ve spor faaliyetlerinde başarılı bir Türk gençliği yetiştirmek üzere faaliyetlerimize devam ediyoruz. Ülkücü gençlik kendisini sokaktaki çatışmalara sokmak isteyenlere cevabını eğitim, bilim, sanat ve spor dallarında başarılı faaliyetler yaparak gösterecek. Türk milliyetçileri teşkilat olmanın gurur ve mutluluğunu Ülkü Ocakları'nın çatısı altında bulmuşlardır. Bu değerli bireyler, Ülkücü Hareket'in bir mensubu olarak bir ülkü uğruna bir arada yaşamayı seçmişlerdir. Türk ülküsünü, Türk milletini, kısacası Türklüğü ileriye taşıyacak olan, işte bu teşkilatçılık anlayışı ve inanışıdır. Liderinin izinde, doktrininin ışığında, son neferinin son nefesine kadar mücadele edecek bir teşkilat, elbet bir gün hedefine ulaşacaktır. Liderine ve doktrinine itaat eden teşkilat, elbet bir gün zaferin mutluluğunu tadacaktır. O günü göremeyecek olan ülkücüler ise, mensubiyet şuurunun verdiği haz ile zenginleşeceklerdir. Mensubiyet şuuruna ulaşmak, benlikten sıyrılıp bütün olmanın keyfine varmak için ülkücüler Ülkü Ocakları'nın çatısı altında teşkilatlanmalı, kutlu hedefe doğru bir arada yürümelidirler.” dedi.

TÜM GENÇLERE KAPIMIZ AÇIK

TORBALI Ülkü Ocakları Başkanı Ertan Tek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1923’te kurmuş olduğu Cumhuriyetin temel esaslarına sahip, Atatürk’ün gençliğe hitabesini iyi anlayan ve 2023 lider ülke Türkiye hedefine kilitlenmiş bir gençlik yetişmekte. Torbalı’daki bu faaliyetlerimizde Atatürk’ün ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ vecizesini rahatça söyleyen ve idrak eden tüm gençlere ocağımızın kapısı açıktır.” şeklinde konuştu.

Bu haber 1180 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım