reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 09 Ocak 2012, 12:04 1367 Görüntüleme

Kaza yağmurla geldi

reklam
reklam

Torbalılı esnaf Bahri İlik, Cumartesi günü öğle saatlerinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan İbrahim Alçı nın ise hayati tehlikesi sürüyor

İZMİR Aydın asfaltı üzeri otoban çıkışlarında meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Cumartesi günü saat 15.00’da meydana gelen kazada sanayi sitesinde esnaf olan Bahri İlik, İzmir’den Torbalı’ya doğru 35 FP 240 plakalı kamyoneti ile seyrederken, otoban çıkışındaki bir benzin istasyonuna geldiği esnada yağan yağmurun da etkisiyle direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kamyonetin kasasının savrulması ile birlikte benzin istasyonunun tanıtım levhasına çarpan Bahri İlik (41) olay yerinde yaşamını kaybederken, yanında bulunan 19 yaşındaki İbrahim Alçı da ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ile İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan İbrahim Alçı’nın durumu ciddiyetini koruyor. Hayatını kaybeden Bahri İlik’in cesedi ise, olay yeri incelemesinin ardından Torbalı Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İLİK ve Alçı’nın geçirdiği kazayı haber alan yakınları hızla olay yerine geldiler. Bahri İlik’in cansız bedeni ile karşılaşan yakınları sinir krizi geçirirdi. Kürtçe ağıtlar yakan aile, birbirlerine sarılarak teselli aradılar. Torbalı’nın tanınmış esnaflarından olan Bahri İlik’in evli olduğu ve 3 çocuğu bulunduğu öğrenildi. Olay yeri güvenliğini sağlayan Jandarma ekipleri de İlik’in yakınlarını sakinleştirmeye çalıştılar. Olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardından İlik’in cansız bedeni morga götürülmek üzere cenaze arabasına konuldu. Çarpmanın etkisiyle başını kamyonetin çamına vuran Bahri İlik’in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi. Islak zeminin kayganlaşması sonucu yaşanan kazada, Bahri İlik ve İbrahim Alçı’nın emniyet kemerlerinin takılı olmaması da dikkat çekti. Türkiye’de yaşanan trafik kazalarında ölümlerin % 95’inin emniyet kemerinin takılı olmamasından kaynaklandığını söyleyen uzmanlar, bu konuda vatandaşları daha dikkatli olmaya çağırdılar.

Bu haber 1367 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım