reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 05 Aralyk 2011, 11:43 1687 Görüntüleme

Hastalara özel servis

reklam
reklam

Her geçen gün bünyesinde yenilikler yapan ve sürekli gelişen Özel Torbalı Tıp Merkezi, hasta odaklı hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. 6 Aralıktan itibaren hastalara servis imkânı sunulacak

             Torbalı Tıp Merkezi, Bayırdır ve Ayrancılar’da yaşayan vatandaşlara servis hizmeti sunmaya hazırlanıyor. Her geçen gün artan talepleri karşılamak için yeniliklerini sürdüren Özel Tıp Merkezi, hastalarını bulundukları mahalleden alarak, tedavi işlemlerinin ardından yine ikamet ettikleri bölgeye kadar götürecek. Böylelikle hastaların özellikle soğuk havalarda yol kenarlarında araç beklemelerinin önüne geçileceği gibi, hızlı ve kolay bir ulaşım sağlanmış olacak. 6 Aralık’ta hizmete girecek olan servisler Bayındır ve Ayrancılar’dan eski belediye önünden 08.30’da hareket edecek. Bayındır yönünde çalışacak olan servis aracı, Çırpı, Hasköy, Yeniçiftlik, Atalan, Kırbaş Kavşağı, Subaşı, Pamukyazı ve Çaybaşı güzergâhından alacağı hastalar ile birlikte Özel Tıp Merkezi’ne ulaşacak. Özel Torbalı Tıp Merkezi’ni arayarak randevu alacak hastalara, bulundukları yere göre servis saatleri ve hareket yeri bildirilecek. Ayrıca kısa bir zaman sonra da Selçuk için bir servis çıkartılması planlanıyor.

RANDEVU ALINACAK

          BU servisler sayesinde tedavi olmak için kendilerini tercih eden hastalarının ulaşım sorunlarını çözeceklerini belirten Özel Torbalı Tıp Merkezi işletmecisi Bora Ersan, “Bölgedeki talep oldukça iyi. Vatandaşlarımızdan yoğun bir ilgi görüyoruz. Torbalı sınırları geniş bir ilçe. Biz de en uzaktaki hastalarımın da bize daha rahat ve kolay ulaşabilmeleri için servis araçlarımızı faaliyete geçiriyoruz. Özellikle bu kış aylarında hastalarımız soğuk havada yol kenarlarında beklemeyecek. Şu anda Bayındır ve Ayrancılar’a servis yapacağız. İlerleyen günlerde de Selçuk için bir servis aracımız faaliyete girecek. Merkezimizde tedavi olmak isteyen hastalarımız 856 07 06 nolu telefonu arayarak randevu alacaklar. Randevu verildiği esnada bulundukları yere göre de servis araçlarının gün ve saatleri kendilerine bildirilecek. Böylece hastamız kendisine en yakın alandan bildirilen saatte servisine binecek ve merkezime kadar getirilecek. Tüm tedavi bittikten sonra da yine servis araçlarımız ile birlikte evine gidebilecek.” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 1687 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım