reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 03 Eylül 2011, 23:37 1364 Görüntüleme

BEBEĞİNİ HASTANE DE TERK RDİP GİTTİ

reklam
reklam

SELÇUKTA oturan ve Aydın da Üniversite öğrenimi gören 22 yaşındaki İ.E. , erkek arkadaşından olduğu belirtilen bebeğini dünyaya getirdiği hastanede terk etti.

İ.E. , erkek arkadaşı bebeği kabul etmediğinden, bebeğini tek başına babasız büyütmek istemediği için hastanede bıraktığını söyledi. Torbalı Devlet Hastanesi’ne babasıyla birlikte gelen Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü 2′nci sınıf öğrencisi İ.E., doğum yaptıktan sonra bebeğini bırakıp, hastaneden ayrıldı. Hastane görevlileri durumu polise bildirdi. Soruşturma başlatan polis, genç kızı Selçuk’taki babasının evinde buldu. Üniversite öğrenimi gördüğü sırada erkek arkadaşı ile ilişkiye giren İ.E.nin, bir süre sonra hamile kaldığı, ancak sevgilisinin bebeği kabul etmemesi üzerine de doğum yaptıktan sonra hastaneden kaçtığı belirtildi. İ.E., polisteki ifadesinde, “Eğer babası istemiyorsa ben de istemiyorum” dedi. Polisin ikna çabalarına rağmen kararından vazgeçmeyen İ.E., dünyaya getirdiği oğlunu görmek bile istemedi. Bebek, İzmir İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden gelen görevlilere teslim edildi.

Bu haber 1364 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım