reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 03 Eylül 2011, 23:30 1832 Görüntüleme

PİKNİKTE KAN AKTI

reklam
reklam

ÖNCEKİ gün aralarında Karakızlar Muhtarı Yahya Güvenin de bulunduğu bir grup arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.

Olay Torbalı’nın son yıllarda popülaritesi artan İncircik adlı mesire alanında meydana geldi. İddiaya göre olay şöyle gelişti; Karakuyu’da oturan M.A., F.Ş. ve aileleri, alkol aldıktan sonra cam şişeleri kırarak mesire alanının içinden geçen dereye attı. Bunun üzerine yan masada oturan Karakızlar Muhtarı Yahya Güven, şahısları uyararak cam kırıklarını dere içine atmamaları konusunda uyardı. Alkollü olduğu öne sürülen şahıslar ile aralarında çıkan arbedede her iki taraftan toplam 4 kişi yaralandı. M.A., F.Ş. ve ailesine ait 2 araç da zarar gördü. Jandarma çıkan olaya müdahale ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MUHTAR, BELEDİYE PERSONELİNİ SUÇLADI

ÇIKAN kavgada kendisine atılan taş nedeniyle kaburgası kırılarak yaralanan Muhtar Yahya Güven, Tepecik Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Güven, taşkınlık yaparak çevreye rahatsızlık veren kişileri iyi niyetle uyardığını söyleyerek, kavgayı Torbalı Belediyesi personellerinden olan F.Ş.’nin çıkardığını öne sürdü. Yahya Güven, “İçki şelerinin camlarını kırınca, cam parçaları üstümüze ve derenin içine geldi. Ben de kendilerine ‘ayıp oluyor, burayı büyük zorluklarla yaptık” deyince, belediye görevlisi olduğunu söyleyen kişi, ‘Buranın pisliğini ben topluyorum. Ben kırdım, ben toplarım’ diye karşılık verdi. Sonra ailece üzerimize saldırdılar. Kamu yararına yapılan ve uzun uğraşlar sonucu tamamladığımız bir mesire alanına bu şekilde zarar verilmesini asla kabul edemem” şeklinde açıklama yaptı.

Bu haber 1832 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım