reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 05 A?ustos 2011, 11:51 1157 Görüntüleme

Mehkemeye Çıkarsam Herşeyi Ispatlarım

reklam
reklam

Uygurun kendine hakarete varan sözlerle cevap vermesini yadırgadığını söyleyen Behçet Çınar, mahkemelik olması durumunda söylediklerinin hepsini delilleri ile hakime sunacağını söyledi.

TORBALI Belediye Başkanı İsmail Uygur ile Ticaret Odası Başkanı Behçet Çınar arasında, ruhsatların durdurulmasından sonra başlayan polemik büyüyor. Torbalı’da 2 kişinin imar planına itiraz edip konuyu mahkemeye taşımasının ardından tüm ruhsatların mahkeme kararı ile durdurulması ile ilgili, “İnşaat sektörüne girince İmar Servisi’nde şahit olduklarım beni çok şaşırttı. Aile şirketi gibi yönetiliyor” şeklinde açıklama yapan Behçet Çınar’ın bu sözlerine Başkan Uygur’dan Belediye Meclisi’nde yanıt gelmişti. Çınar’ın sözlerini tepki ile karşılayan Uygur, Belediye Meclisinin Ağustos ayı oturumunda “Gazetelere çıkıp abuksabuk konuşanlar hukuki cevaplarını alacaklar. Çınar’ı mahkemeye vereceğim” demişti. Uygur’un bu çıkışına Behçet Çınar’dan yanıt geldi. Siyasette seviyeden bahseden Uygur’un kendine hakarete varan sözlerle cevap vermesini yadırgadığını söyleyen Çınar, mahkemelik olması durumunda söylediklerinin hepsini delilleri ile hakime sunacağını söyledi.

İSMAİL UYGUR, SÖYLEDİKLERİMİ DOĞRULADI

BAŞKAN Uygur’un Meclis’te yaptığı konuşma ile İmar Servisi’nin hatasını kabul ederek kendisi ile çeliştiğini söyleyen Çınar, “Öncelikle Başkanın bu kadar agresifleşmesini tuhaf karşıladım. Açıklamamdan sonra İmar Müdürlüğüne Başkanın el atmasını bekliyorduk ama böyle bir tepki göstermesi, hakarete varan ithamlarda bulunmasını manidar buldum. Sayın Başkan beni mahkemeye vereceğini söylüyor ve söylediklerimi ‘ayarı kaçık sözler’ olarak nitelendirmiş. Ben söylediklerimin hepsini mahkemeye çıktığımda delilleri ile hâkime sunacağım. Bakalım o zaman Sayın Uygur yine bir kimyager gibi konuşabilecek mi? Belediye İmar İşleri Müdürlüğü’nün keyfiyet ile lakayt bir şekilde yönetildiğini söyledim. Sayın Başkan da demiryollarının açtığı davayı takip etmeyi unuttukları için Torbalı’daki inşaat ruhsatlarını durdurulduğunu açıklamış. Yani imardaki memurların hatası tüm Torbalı’ya mal oluyor. Sayın başkan benim söylediğimi doğrulamış olmuyor mu?”

HERŞEY ŞEFFAF OLSUN

BÜTÜN yatırımcıların şeffaf bir şekilde, engellerle karşılaşmadan iş yapabilmesini isteyen bir kişi olarak, mahkemeye çıkması durumunda yaşanan yanlışları delilleri ile hakime sunacağını söyleyen Behçet Çınar, “Ben 6 aylık bir müteahhit olarak yaşadıklarımı anlattım. Geri kalanları da Sayın Başkan beni dava edeceğini açıklamış, mahkemede hâkimin huzuruna çıktığımda belgeleri ile sunacağım. Ama özellikle belirtmek istiyorum. Ben kavga peşinde değilim. Büyüyen ilçemizde yatırım yapan herkesin şeffaf bir şekilde, engellerle karşılaşmadan rahatça iş yapmasını istiyorum. Sayın başkandan bu konuda çalışma yapmasını bekliyoruz. 2 gündür verdiğim beyanattan dolayı beni destekleyen inşaat sektöründeki iş adamı ve vatandaşlarımıza da bu vesile  ile teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Bu haber 1157 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım