reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 28 Temmuz 2011, 12:36 1728 Görüntüleme

Eşini üç yerinden bıçakladı

reklam
reklam

Ülkemizde kadına şiddetin her geçen gün arttığı ve hükümetin yeni yasal düzenlemeler hazırladığı günlerde Torbalı eşini bıçaklayan koca dehşetiyle sarsıldı.

Ülkemizde kadına şiddetin her geçen gün arttığı ve hükümetin yeni yasal düzenlemeler hazırladığı günlerde Torbalı eşini bıçaklayan koca dehşetiyle sarsıldı. Alkollü kocanın, 3 ayrı yerinden bıçakladığı eşine neden kötü muamelede bulunduğunu hatırlamadığını yönünde ifade vermesi şaşkınlık yarattı

Eşini üç yerinden bıçakladı
neden yaptığını hatırlamadı

TÜRKİYE’DE kadına şiddet haberlerine her geçen gün bir yenisi daha eklenirken, dün Torbalı’da alkollü kocası tarafından 63 yaşındaki bir kadın bıçaklandı. Ülke genelinde kadınlara yönelik şiddettin her geçen gün artması nedeniyle hükümet harekete geçmiş ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, “Kadının mağduriyetini önleyecek şekilde sosyal devlet olarak, yanında olacağız. Yeni düzenlemeler ile kadına şiddeti önleyeceğiz” diye konuşmuştu. Yeni yasa tasarısı üzerinde çalışmalar sürerken, diğer yandan kadına şiddet durmak bilmiyor. Önceki gün akşam saatlerinde Torbalı’da yaşanılan olay sonrası eşini bıçaklayan koca M.Ş.’nin polise verdiği ifadede eşini neden bıçakladığını hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

EVE GİRDİĞİ GİBİ KARISINI BIÇAKLADI

EDİNİLEN bilgiye göre, Torbalı’da bulunan Ertuğrul Mahallesinde oturan mağdur Ş.Ş., dün yaralı halde Torbalı Devlet Hastanesi’ne getirildi. Şahsın 2’si karnından 1’i de bacağından olmak üzere toplam 3 adet bıçak yarası olduğunu gören polis, hemen harekete geçerek koca M.Ş. gözaltına alındı. Olayın evin oturma odasında olduğu ve alkollü bir şekilde eve gelen M.Ş.’nin hiçbir şey söylemeden eşi Ş.Ş.’yi bir anda bıçakladığı öğrenildi. 2 çocuk annesi Ş.Ş. hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken, çiftin 2 çocuklarının olduğu öğrenildi. Dün hâkim karşısına çıkan M.Ş. tutuklanarak Torbalı Cezaevi’ne gönderildi. İzmir’deki hastaneye sevk edilen talihsiz kadının polise verdiği ifadede, eşinin eve girmesiyle birlikte elindeki bıçağı kendisine saplamaya başladığını söylediği öğrenildi. Koca M.Ş. ise pişman olduğunu ve olay anında alkollü olduğu için eşini neden bıçakladığını bilmediğini söylediği belirtildi.

Bu haber 1728 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım