reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 27 Temmuz 2011, 11:20 1371 Görüntüleme

Torbalının gençleri Okuroğlunu sevdi

reklam
reklam

TORBALI Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulunun içinde yer alan ve Torbalının gerek saha, gerekse görünümü ile göz dolduran mekânlarından biri haline gelen Okuroğlu Spor Tesislerinde ilçenin genç ve tanınmış simaları bir araya gelip maç organizasyonu düzenlediler.

              TORBALI Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu’nun içinde yer alan ve Torbalı’nın gerek saha, gerekse görünümü ile göz dolduran mekânlarından biri haline gelen Okuroğlu Spor Tesisleri’nde ilçenin genç ve tanınmış simaları bir araya gelip maç organizasyonu düzenlediler. Önceki gece saat 22.00’da başlayan maçta rakipler sahada kıyasıya mücadele etti. Oldukça çekişmeli geçen maçın sonucunda ise skor berabere bitti ve kazanan dostluk oldu. Maç sonrası açıklama yapan takım kaptanları Volkan Bayram ve Uzay Akgül birlik, beraberlik ve dostluk mesajları verip “Böylesine kaliteli bir tesiste bir araya gelmek bizler için son derece keyifliydi. Her hafta bu güzel atmosferde dostluk maçlarımızı tekrarlayacağız. Değerli büyüğümüz Feti Okuroğlu’na katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.

Bu haber 1371 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım