reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 31 Mart 2011, 19:02 1660 Görüntüleme

Evrim Çeviren için Özel Ekip kuruldu

reklam
reklam

Taşlı saldırı sonrasında başından ağır yaralanan lise öğrencisi 17 yaşındaki Evrim Çeviren için Özel Ekip kuruldu. 6 kişilik ekip görgü tanıklarının ifadelerine başvuracak ve bölgedeki kameraları inceleyecek.

CUMHURİYET Mahallesinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından uğradığı taşlı saldırı sonrasında başından ağır yaralanan lise öğrencisi 17 yaşındaki Evrim Çeviren için ‘Özel Ekip’ kuruldu. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü, konu üzerinde hassasiyetle dururken, 6 kişilik ekip hemen çalışmalara başladı. Profesyonel ve başarılı isimlerden oluşan ekip, görgü tanıklarının ifadelerine başvuracak ve bölgedeki kameraları inceleyecek. Özel ekip, kırmızı kazaklı 40 yaşlarındaki şahsı yakalamak için adeta alarma geçti.

ÖĞLE ARASI SALDIRI

TORBALI Anadolu Lisesi 11/C sınıfı öğrencisi Evrim Çeviren, önceki gün saat 12.30 sıralarında öğle tatiline çıktı. Evrim Çeviren, Cumhuriyet Mahallesi, Barış Yapı Sitesi’ne gitmek için Devlet Demiryolları’na ait boş araziden geçtiği sırada, iddiaya göre, yanına 40 yaşlarında, üzerinde kırmızı kazak bulunan tanımadığı bir erkek yaklaşarak, konuşmak istedi. Ancak Evrim Çeviren, korkup, hızla bölgeden uzaklaşmaya çalıştı. Bu sırada peşinden gelen saldırgan, genç kızın başına taşla birkaç kez vurup, kaçtı. Kanlar içinde kalan lise öğrencisi çevredekilerin de yardımıyla, olay yerinden geçen Torbalı Belediyesi’ne ait otomobile bindirilerek Torbalı Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan talihsiz kızın kafatasının dört yerinde kırık olduğu belirlendi. Evrim Çeviren, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilirken, polis ise olayı aydınlatmak için geniş kapsamlı bir soruşturma başlatarak harekete geçti.

ÖZEL EKİP SORUŞTURMAYI GENİŞLETTİ

İLÇE Emniyet Müdürlüğü, genç kızın verdiği eşkalden yola çıkarak saldırganın yakalanması için bölgede çalışma başlattı. Saldırganın yakalanması için 6 kişilik ‘Özel Ekip’ kuruldu. Asayiş Şubesi’ndeki profesyonel kişilerden oluşan Özel Ekip, ilk olarak Evrim Çeviren ve yakınlarının ifadesini yeniden alacak. Ayrıca görgü tanıkları ile genç kızın lisedeki arkadaşlarının da soruşturma kapsamında ifadelerine başvurulacak. Olay Yeri İnceleme ekibi, saldırının yaşandığı yerde incelemeler yaparken, Özel Ekip ise özellikle bölgedeki güvenlik kameralarının görüntüleriyle, verilen eşgaldeki 40 yaşlarındaki kırmızı elbiseli saldırganı bulmaya çalışacak. Konunun çözülmesi ve saldırganın yakalanması için oluşturulan ekip, saldırgana ulaşmak için her türlü ip ucuyu değerlendiriyor. Öte yandan Torbalı Devlet Hastanesi’nde tedavi edilen genç kız taburcu edildi

Bu haber 1660 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım