reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 29 Ocak 2011, 14:21 1329 Görüntüleme

Yine Serbest Kaldı

reklam
reklam

3 ay önce aşırı hız yapıp iki gencin ölümüne neden olduğu iddiası ile yargılanan Gökhan serbest kaldı. Kahraman, 2006 da da Minik Rabia ya çarptığı için 6 ay hapis yatıp serbest bırakılmıştı.

AYRANCILAR Semti’nde 3 ay önce meydana gelen ve 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazada araç sürücüsü Gökhan Kahraman (26), dün hakim karşısına çıktı. İzmir 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada hakim, bilirkişinin de raporunu göz önünde bulundurarak Kahraman’ı suçsuz buldu ve beraatine karar verdi. Yaklaşık 3 aydır Buca Kapalı Cezaevi’nde bulunan Gökhan, dün tahliye olarak evine geldi. Kahraman ailesinin oldukça mutlu olduğu belirtildi. Kazada ölen Mehmet Emin Dere’nin (25) ailesinin şikâyetçi olmadığı, İsa Oba’nın (16) ailesinin ise şikâyetlerini sürdürdüğü öğrenildi.

2 PERSONELİ ÖLDÜ

KAZA,13 Kasım’da akşam saatlerinde İzmirAydın Karayolu’nda meydana geldi. Ayrancılar’da elektrik tesisatı dükkanı bulunan Gökhan Kahraman, yanında çalışan Mehmet Emin Dere(25) ve İsa Ova’yı (16) Torbalı’daki evlerine bırakmak için 35 TDJ 89 plakalı otomobiliyle Torbalı’ya hareket etti. Yağmur nedeniyle ıslanan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce yol kenarındaki ağaca çarptı. Savrulan otomobil daha sonra bir fabrika önünde park halindeki 35 TNC 56 plakalı kamyonete; ardından da 35 THA 23 plakalı otomobile çarptı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Gökhan Kahraman,  tedavisinin ardından taburcu edilirken, kaza sırasında yanında bulunan işçiler Mehmet Emin Dere ile İsa Ova hayatını kaybetti. Havanın yağışlı olması nedeniyle meydana gelen kazada 2 personelinin ölümün yol açan Kahraman’ın 2006 yılında ehliyetsiz olarak kullandığı motosikletle 9 yaşındaki Rabia Cevizli’ye çarpıp ölümüne sebebiyet verdiği için 6 ay cezaevinde yatmıştı.

AKŞAMLARI UYUYAMIYORUM

Dün İzmir Adliyesi’nde görülen davada savcılık, Gökhan Kahraman hakkında ‘Hızlı araç kullandığı ve 2 kişinin ölümüne sebebiyet verdiği’ iddiasıyla tutuklanma talebinde bulundu. Duruşmada olayı anlatan Kahraman’ın oldukça üzgün olduğu görüldü. Kırmızı ışıktan geçtikten sonra petrole benzin almaya gittiğini söyleyen Gökhan Kahraman: “20 TL’lik benzin aldım. 500 metre ileride yolun ıslak ve kaygan olması yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybettim. Bu kadar kısa süre içerisinde hız yapmam mümkün değil. Ölenlerin ikisi de benim kardeşim gibiydi. Akşamları uyuyamıyorum bile” dedi. Hakim tarafları dinledikten sonra, ‘Zeminin yağış nedeniyle kaygan olduğunu’ belirten bilirkişi raporunu da göz önünde bulundurarak, Kahraman’ı serbest bıraktı.

Bu haber 1329 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım