reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 08 Aralyk 2021, 16:50 637 Görüntüleme

Fatih Terim’e ‘Kabadayı’ diyen Çakar’a tepki göstermişti

reklam
reklam

Ahmet Çakar’a o dönem tepki gösteren Torbalılı bir taraftar tazminat ödemeye mahkum edildi

            Bundan birkaç gün önce Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için ‘Kabadayı’ ifadesi kullanan Ahmet Çakar’a o dönem tepki gösteren Torbalılı bir taraftar tazminat ödemeye mahkum edildi

Bundan birkaç gün önce Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için ‘Kabadayı’ ifadesi kullanan Ahmet Çakar’a o dönem tepkiler çığ gibi büyümüştü. Galatasaray taraftarları bu ifadeler için Çakar’a sert tepkiler göstermişti. Bunlardan biri olan Torbalılı Ali Palamutçu için Ahmet Çakar, avukatlarını harekete geçirmişti. Kendisine sosyal medya hesapları üzerinden hakaret ettiği iddiasıyla tazminat davası açan Çakar’ı mahkeme haklı buldu. En büyük sevdası Galatasaray olan Ali Palamutçu, ‘Fatih Hocam için seve seve’ diyerek kesilen 4 bin 351 liralık cezayı ödedi. Palamutçu, “Bugün olsa yine yaparım” dediği davranışı için de pişman olmadığını belirterek, futbolun Türkiye’de Galatasaray’a karşı oynanan bir oyun olduğunu söyledi.

Bu haber 637 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım