reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 14 Aralyk 2010, 01:25 1138 Görüntüleme

Acı, 10 Dakikalık Kaçamakla Yaşanmış - Video Haber

reklam
reklam

İzmir´in Torbalı ilçesinde, babasından izinsiz aldığı otomobile mıcırlı yola girince kaza yapıp arkadaşı Hasan Aydönerle hayatını kaybeden Selahettin Kuru, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.



Dün saat 11.30 sıralarında meydana gelen kazada, Ayrancılar Çok Programlı Lisesi 10. sınıf öğrencisi Selahattin Kuru (16), başarıyı artırmak amacıyla okulda verilen ek derslere giderken babasından izinsiz olarak da otomobilini aldı. Kurs sırasında verilen 10 dakikalık arada Kuru, arkadaşları Mehmet Tosun, Ali Saydan, Enes Güzelizmit, Ozan Tut, Nihat Atalay ve Hasan Aydöner´i de yanına alarak tur atmak istedi.

 
HATALI DÖNÜŞ YAPMIŞ
 
Kısa süreli kaçamak için okuldan yaklaşık 150 metre uzaklaşan Selahattin Kuru, hatalı olarak ``U'' dönüşü yapmaya çalışınca mıcırlı yolda 35 TNP 96 plakalı otomobilin hakimiyetini kaybetmişti. Kazada takla atan otomobildeki, Selahettin Kuru ile yanında oturan Hasan Aydöner hayatını kaybetmiş, 5 arkadaşı ise hastanelere kaldırılmıştı.
 
ŞOKU YAŞADILAR
 
Hayatını kaybeden öğencilerden Selahattin Kuru´nun cenazesi, Adli Tıp Kurumu´ndan yakınlarınca teslim alındı. Ayrancılar´daki evinin önünden son kez geçirilen Kuru´nun cenazesi, daha sonra Merkez Cami´ne götürüldü. Hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edilen yaralılardan Ali Saydan, Ozan Tut ve Nihat Atalay´da cenaze törenine katıldı. Kazanın şokunu üzerlerinden atamadıkları gözlemnenen ve arkadaşlarının acı haberleriyle yıkılan yaralılardan Ozan Tut, ``Gezmeye çıkmıştık. Araç mıcıra girince biranda takla attı. Sonrasında da arkadaşlarımızı kaybettik'' dedi. Nihat Atalay ise, ders arasında gezmeye gittiklerini, Selahettin´in ilk kez okula araç getirdiğini söyledi.
 
Ailenin bazı yakınları ise, Selahettin Kuru´nun okula gitmeden babasından otomobili istediğini ancak babanın yaşının küçük ve ehliyetinin de bulunmamasından dolayı bu istediğini kabul etmediğini söyledi.
 
Selahettin Kuru´nun cenazesi, öğle vakti kılınan namazından ardından Ayrancılar Mezarlığı´nda toprağa verildi. Hasan Aydöner´in cenazesinin ise, ikindi vakti toprağa verileceği bildirildi.
 
Bu arada kazanın meydana geldiği yolla ilgili şikayetler de geldi. Vatandaşların yolun bir bölümünün hız yapmaya elverişli sıcak asfalt olduğunu, biranda mıcırlı bölüme geçildiğini, burada da uyarı levhası olmadığını belirtip yetkililerin harekete geçmesini istedi.

Bu haber 1138 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım