reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 12 Aralyk 2010, 18:13 1333 Görüntüleme

Liseli Gençlerin Ölüm Turu

reklam
reklam

Torbalı Ayrancılar Beldesinde Liselilerin Kullandığı Otomobil Mıcırda Takla Attı, 2 Genç Öldü.

İçinde 7 liselinin bulunduğu araç mıcırda kayarak şarampole yuvarlandı.

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde, 7 lise öğrencisinin içinde bulunduğu otomobil kontrolden çıkıp, mıcırda kayarak şarampole yuvarlandı. Taklalar atan otomobildeki lise öğrencilerinden 2'si hayatını kaybederken 5'i ağır yaralandı.

Ayrancılar Çok Programlı Lisesi 10. sınıf öğrencisi Selahattin Kuru (16), bugün saat 11.30 sıralarında, başarıyı artırmak amacıyla okulda verilen ek derslere girdikten sonra, yanına kendisiyle aynı yaşta olan arkadaşları Mehmet Tosun, Ali Saydan, Enes Güzelizmit, Ozan Tut, Nihat Atalay ve Hasan Aydöner'i de alarak babasına ait 35 TNP 96 plakalı otomobille gezintiye çıktı. Liseli gençlerin içinde bulunduğu, Selahattin Kuru'nun kullandığı otomobil, okullarının bulunduğu caddedeki rampayı inip Başakkent Sitesi Kavşağı'na girdiği sırada virajı alamayarak savruldu. Kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki mıcırın da etkisiyle şarampole yuvarlandı. Taklalar atan otomobilin sürücüsü Selahattin Kuru ile ön koltukta oturan Hasan Aydöner olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Mehmet Tosun, Ali Saydan, Enes Güzelizmit, Ozan Tut ve Nihat Atalay da kazayı gören vatandaşların çağırdığı ambulansla ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kuru´nun ailesinden izinsiz aldığı öğrenilen otomobilin hız göstergesinin 80 kilometrede takılı kaldığı belirtildi. kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

OTOMOBİLİ İZİNSİZ ALMIŞ

             Torbalı İlçesi'ndeki kazada arkadaşı Hasan Aydöner ile birlikte can veren lise öğrencisi Selahattin Kuru´nun, babasına ait 35 TNP 96 plakalı otomobili ailesinden izinsiz aldığı belirtildi. İki gencin ölümü ilçede büyük üzüntü yaratırken, aynı kazada yaralanan 5 arkadaşının hastanedeki tedavileri sürüyor.

Gökhan YALKALK / TORBALI (İzmir) DHA

Bu haber 1333 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım