reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 14 Aralyk 2015, 13:12 1497 Görüntüleme

İZBAN Torbalı’ya Ocak’ta geliyor

reklam
reklam

Cumhuriyet tarihinin en büyük ulaşım projesi olan İZBAN seferlerinin Torbalı’da başlaması için artık geri sayım başladı.

               İZBAN’ın resmi sitesinden yapılan açıklama Torbalı’nın yıllardır beklediği ve hayalini kurduğu İZBAN seferlerinin kısa bir süre içerisinde gerçekleşeceğini gösteriyor. İZBAN’ın resmi sitesinden yapılan açıklamada “TCDD, Torbalı hattı entegrasyonunu tamamladı. Torbalı hattının açılış tarihi, tarafımıza bildirildiğinde sizlerle paylaşacağız” denildi. Devlet Demiryolları 3. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre açılışın ocak ayı içerisinde gerçekleşeceği ifade ediliyor. Geçtiğimiz aylarda ilçeye gelen Vali Mustafa Toprak da İZBAN’ın ocak ayında açılacağını müjdelemesi bu olasılığı daha da güçlendirdi. Son olarak Torbalı Kent Konseyi toplantısında Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İZBAN’ın ocak ayında seferlere başlayacağını söylemişti.

Bu haber 1497 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım