reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 03 A?ustos 2015, 19:51 1714 Görüntüleme

Fetrek’teki çalışmalar Karakızlar’a kadar ulaştı

reklam
reklam

İZMİR’İN Torbalı İlçesi’nde, büyük bir çevre yatırımı ve sosyal yaşam kampüsü kabul edilen 22 kilometre uzunluğundaki Fetrek Çayı Islah Projesi kapsamında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

             Gece-gündüz aralıksız çalışan dozerler büyük yol kat etti. Çayın bir ucu Çaybaşı’ya kadar olan bölüm devam ederken, diğer tarafta ise iş makineleri Karakızlar Mahallesi’ne kadar ulaştı.

ROJEDE NELER VAR?

          FETREK Çayı Sultanlar Vadisi Rekreasyon alanına ulaşım 1.5 kilometre mesafedeki Çaybaşı Mahallesi’ndeki İZBAN istasyonundan ring hattı kurularak sağlanması amaçlanıyor. Alanda, yüzme havuzları, su sporları, göletler, olta balıkçılığı, gençlik merkezi ve izcilik merkezleri, mesire alanları, uluslararası yarışmaların yapılacağı atletizm pisti, bisiklet yolu, bisiklet park alanı, yürüyüş ve koşu yolları, yelken ve su sporları okulu, yerel ürün pazarları, açık hava tiyatrosu, sinema, Orhun Kitabeleri Açık Hava Müzesi, sanatçıların eserlerini sergileyebileceği açık sergi alanı, kültürel faaliyetler için açık tiyatro ve sinema alanı, açık tören alanı, belediye misafirhanesi, hobi bahçeleri, mesire alanları, spor alanları, at çiftlikleri, geleneksel rahvan at yarışlarının yapıldığı binicilik eğitim alanı, üniversite öğrencileri için proje uygulama adaları gibi onlarca proje öngörülüyor.

Bu haber 1714 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım