reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 06 Nisan 2014, 21:39 917 Görüntüleme

İzmirde AK Parti hizmet kervanı yola çıkmıştır

reklam
reklam

K PARTI İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçimin ardından ilk defa Torbalıya ziyarette bulundu.

Belediye meydanında toplanan kalabalığa önce etli pilav ikramı yapıldı. Ardından Binali Yıldırım ilçeye gelerek, seçim otobüsü üstünden bir konuşma gerçekleştirdi. Yıldırım, Torbalı’ya hak ettiği hizmetlerle buluşturmak, daha iyi hizmetler getirmek, istihdam, alt-üst yapı gibi ilçenin ihtiyacı olan hizmetleri vatandaşların ve kendilerinin desteği ile Adnan Yaşar Görmez ve belediye meclis üyelerinin yapacağını söyledi.

‘MİLLET SANDIKTA CEVABI VERDİ’

BELEDİYE meydanında halka hitap eden Binali Yıldırım, “Üç ay boyunca Türkiye’nin ne biçim bir cendereden geçtiğini biliyoruz. Aslında bir genel seçime girmeyi hesaplıyorduk. Ama yaşadığımız olaylar Türkiye’yi adeta bir ölüm kalım meselesine dönüştürdü. Hedefe konan tek insan vardı, o da Recep Tayyip Erdoğan’dı. Onun ne suçu vardı. Birçok hizmet yaptı. Bunlar bazılarını rahatsız etti. Ne kadar rahatsız olursa olsunlar, hesap 30 Mart dedik, hesabı millet sandıkta görecek dedik. Millet sandıkta cevabı verdi, Torbalı’da millet hesabı verdi. Helal olsun. Sağolun varolun. Bu milletin önüne kim hangi oyunla çıkarsa çıksın, kim hangi tezgahı yaparsa yapsın, sonunda işi düzeltecek olan milli irade, sandık ve millettir. Millet de, yanlışı Torbalı’da düzeltti, Türkiye’de düzeltti” dedi.

‘İZMİR’DE AK PARTİ HİZMET KERVANI YOLA ÇIKMIŞTIR’

KONUŞMASINDA Torbalı Belediye Başkanı seçilen AK Parti’li Adnan Yaşar Görmez’den övgüler ile bahseden Yıldırım, “Torbalı’nın 30 trilyon borcu da olsa fark etmez. Hizmet edecek biri var. Adnan Yaşar Görmez. Yanlışı düzeltir, hesabı sorarlar, hizmeti de yapar. Hiç merak etmeyin” diye konuştu. İzmir’de AK Parti hizmet kervanının yola çıktığını belirten Binali Yıldırım, “Yanlış hesap Bağdat’tan dönmezse Torbalı’dan dönmüştür, Selçuk, Menderes, Ödemiş, Kemalpaşa’dan dönmüştür. Bu İzmir’de bir başlangıçtır. İzmir’de AK Parti hizmet kervanı yola çıkmıştır. İzmir, 6 ilçesi ile AK Parti hizmetleri ile tanıştı. Adım adım merkezi ve diğer ilçelerde tanışacak. Çünkü, Türkiye’nin 10 yıl içinde kat ettiği gelişmeler AK Parti hizmet belediyeciliğinin eseridir. Şimdi artık İzmir ve ilçelerine değme vakti gelmiştir” şeklinde konuştu.

Bu haber 917 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım