reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 04 Nisan 2014, 01:07 1105 Görüntüleme

Torbalı Belediye Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı

reklam
reklam

YEREL seçimlerde Belediye Başkanı seçilen Adnan Yaşar Görmez, mazbatasını alarak görevine başladı.

Eski Başkan İsmail Uygur’u kapıya kadar uğurlayan Adnan Yaşar Görmez, yaşanılabilir bir belde ve çalışmaya müsait bir belediye bıraktığı için eski başkan Uygur’a teşekkür ederek, ilçeye yaptığı hizmetlerin unutulmayacağını belirtti. Seçim öncesinde ve seçimde kendisini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür eden Başkan, beldeye hizmet için elinden geleni yapacağını ifade etti. Başkanlık görevini teslim eden İsmail Uygur ise, “Belediyemizi daha ileriye taşıyacağına inandığım bir arkadaşıma görevi bıraktığım için gönlüm rahat gidiyorum. Tüm belediye halkına teşekkürlerimi sunuyor, Adnan Yaşar Görmez’e yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

‘TORBALI İÇİN BU BİR ZAFERDİR’

BELEDİYE Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in göreve başlaması nedeniyle çok sayıda partili ve vatandaş belediye binasına akın ederek sevgi gösterisinde bulundu. Başkana Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti. Başkanlık koltuğuna oturan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, bir kesimin değil, herkesin başkanı olarak koltuğa oturduğunu belirtti. Torbalı’ya güzel hizmetler yapacağını söyleyen Başkan Görmez, “Zorlu bir seçim maratonundan sonra AK Parti yöneticileri, AK Parti teşkilat üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte yürüttüğümüz kampanya 30 Mart itibari ile sona erdi. Torbalı için bu bir zaferdir. Bugün itibari ile görev sürecimiz başladı. Görev ve sorumluluğumuzun çok ağır olduğunu, ilçemizde eksik olan hizmetleri biliyoruz. Herkes seçim maratonunu yorucu olarak bulur. Ancak asıl yorgunluk şimdi başlıyor. İnşallah ekibimiz ile birlikte Torbalı’ya güzel hizmetler yapacağız” diye konuştu.

YAŞANILABİLİR BİR TORBALI

DAHA yaşanılabilir ve güzel bir Torbalı için çalışacaklarını kaydeden Adnan Yaşar Görmez, “Biz seçim kampanyasını yürütürken iddialı bir şekilde ortaya çıktık ve güzel işler başaracağımıza olan inancımızı da her vesile ile yineledik. Biz seçim öncesinde her ne söyledikse seçim sonrasında da bunların arkasındayız. İnşallah Torbalı’ya AK Parti belediyeciliğini bu dönemde getirerek, güzel bir ilçe, yaşanılabilir bir Torbalı oluşturma boyutunda çok ciddi katkılar sunacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

‘SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ’

“TEŞKİLAT üyelerimize ve AK Parti gönüllülerine, özellikle sessiz kahramanlarımıza teşekkür ediyorum” diyen Başkan Adnan Yaşar Görmez, “Seçimde bize oy veren, vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Torbalı seçim atmosferi açısından sakin, dedikodudan uzak herhalde bir başka kampanya geçirmemiştir. Buna sadece bizim katkımız olmadı, diğer partilerin de ciddi katkıları oldu. Diğer partilerde çatışma ve gerginlikten uzak durdular. Onlara da buradan teşekkür ediyoruz. Şimdi sorumluluk aldık ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Torbalı’ya dair güzel projelerimiz var. İnşallah projelerimizi zamanı geldikçe hayata geçireceğiz. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu. Adnan Başkan daha sonra tebrikleri kabul etti.

Bu haber 1105 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım