reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 12 ?ubat 2014, 22:21 1143 Görüntüleme

Esnaflar liderini seçti: Halil Gülcü

reklam
reklam

Bugün yapılan Torbalı Esnaf Odası seçimlerini Halil Gülcü kazandı. Gülcü 1403 oyun 795 ini alarak Torbalı Esnaf Odasının yeni başkanı oldu.

15 YILDIR Torbalı Esnaf Odası’nı yöneten Sezai Tamer’i deviren Halil Gülcü Torbalı’daki esnafların yeni başkanı oldu. Sultan Düğün Salonu’nda yapılan seçimlerde, Esnaf Odasına kayıtlı 2 bin 263 esnafın, bin 403 tanesi oy kullandı. Seçime sarı liste ile katılan Sezai Tamer 606 oy alırken, beyaz liste ile yarışan Halil Gülcü ise 795 oy aldı. 2 oy ise geçersiz çıktı. Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra büyük sevinç yaşayan Gülcü’yü tebrik edenler arasında seçimi kaybeden Sezai Tamer de vardı. Seçimleri kazanan Halil Gülcü ve beraberindeki kalabalık daha sonra salondan meydana kadar esnafın zafer şarkıları eşliğinde yürüdü.

‘VERDİĞİM SÖZLERİ TUTMAZSAM NAMERDİM’

SEÇİMİ kazanan Halil Gülcü, Torbalı esnafının yanında olacağını, onlara sahip çıkacağını söyleyerek, “Seçim vaatleri olarak verdiğim tüm sözleri tutacağım. Hepsini teker teker yerine getireceğim. İlçemiz esnafının istediği gibi bir başkan olacağım. Verdiğim sözleri tutmazsam namerdim” diye açıklamalarda bulundu. Gülcü sözlerine şöyle devam etti; “Bizler ilçe esnafımıza, esnafımızın emeğine sahip çıkmak için yola çıktık. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan, destek veren tüm esnaf dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 1143 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım