reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 06 Ocak 2014, 00:09 989 Görüntüleme

Yol uygulamasında kaçak sigara ve tütün ele geçirildi

reklam
reklam

TORBALI YA bağlı Pamukyazı Mahallesi’nde yapılan yol kontrol uygulamasında, bir araç içinde 39 karton kaçak sigara ve 35 kg tütün ele geçirildi.

TORBALI’YA bağlı Pamukyazı Mahallesi’nde yapılan yol kontrol uygulamasında, bir araç içinde 39 karton kaçak sigara ve 35 kg tütün ele geçirildi. Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler aldığı bir istihbaratı değerlendirerek, İzmir-Aydın asfaltı üzeri Pamukyazı mevkiinde pusuya yattı. 35 TUS 47 plakalı aracı durduran jandarma, araç içerisinde yaptığı aramada gümrük kaçağı olan değişik markalara ait 390 paket kaçak sigara ve 35 kilogram kıyılmış tütün buldu. Gözaltına alınan araç sürücüsü Y.A. ve araçta yolcu olarak bulunan N.Ş. ifadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edildiler.

Bu haber 989 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım