reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 05 Eylül 2013, 09:54 964 Görüntüleme

8 kilo esrarı eğitimli köpekler buldu

reklam
reklam

TORBALI DAKİ bir hayvan ağılına narkotik köpekleri ile birlikte yapılan operasyonda 8 kilo esrar ve 10 kök hint kenevir bitkisi ele geçirildi.

Şahsın esrar maddelerini hayvan ağılı içine, mısır tarlasına ve yer altına gömülen sılajın içine sakladığı öğrenildi. Operasyonun başkahramanları olan Çiko ve Rambo isimli narkotik köpekleri zanlının sakladığı esrarları kolayca buldu. E.Ş. isimli şahsın kendisinin ürettiği esrar maddelerini piyasaya sürdüğü öğrenildi. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÖZEL EĞİTİMLİ KÖPEKLER İZMİR KOM’DAN GETİRİLDİ

OPERASYON dün Yazıbaşı Mahallesi’nde gerçekleşti. Otoban kenarında bulunan E.Ş.’ye ait hayvan çiftliğine akşam saatlerinde baskın düzenlendi. Polis başta olmak üzere Jandarma ve İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü (KOM)’nden getirilen özel eğitimli narkotik köpeklerinin katıldığı operasyonda çiftlik içindeki hayvan ağılı, mısır tarlası ve sılaj içine saklanmış vaziyette 7 kilo 981 gram esrar maddesi ve 10 kök hint keneviri bulundu.

E.Ş. isimli şahıs Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadesinden sonra adliyede hakim karşısında çıkarıldı. Şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber 964 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım