reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 27 A?ustos 2013, 15:53 1019 Görüntüleme

Tren arabayı biçti: 3 yaralı

reklam
reklam

Torbalı daki bir hemzemin geçitte dün bir kaza yaşandı. Hemzemin geçitten geçmeye çalışan araca, tren çarptı. Kazada 2 kişi araçtan fırlarken, 1 kişi de hurdaya dönen araçta sıkıştı.

Torbalı’da bugün öğleden sonra feci bir kaza meydana geldi. Hemzemin geçitten karşıya geçmek isteyen araca, tren çarptı. Kazada araç hurdaya dönerken, adeta can pazarı yaşandı. Kazada 2’si ağır 3 kişi yaralandı. Olay, yeni Bayındır yolunu Şehitler mahallesine bağlayan hemzemin geçitte saat 16.45 sıralarında yaşandı. Tarladan dönen Fikret Uloğlu yönetimindeki 35 KTK 56 plakalı araç ve araç içinde yolcu olarak bulunan Zozan Çomak ve soyadı öğrenilemeyen Mizgin isimli kadın, Şehitler ile Bayındır yolu arasındaki hemzemin geçide geldiği sırada sürücü tren yolunu kontrol etmeden karşıya geçmek istedi.

YARALILARIN İKİSİ ARAÇTAN FIRLADI

BU sırada 642 sayılı Ödemiş ilçesinden saat 16.00’da kalkan ve Ödemiş-İzmir arası sefer yapan tren hemzemin geçitten Bayındır yoluna çıkmaya çalışan araca süratle çarptı. Kazada araç adeta hurdaya dönerken, Zozan Çomak ve Mizgin isimli kadın araçtan fırladı. Sürücü Fikret Uloğlu ile araçta sıkıştı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve Acil-Kurtarma-Sağlık (AKS) araçları sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, araçta sıkışan yaralı sürücüyü ise AKS ekipleri yarım saatlik süren uğraş sonucu çıkarabildi.

İKİ KADININ DURUMU AĞIR

YARALILAR önce Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılar daha sonra İzmir’deki hastanelere sevk edildi. Zozan Çomak ve soyadı öğrenilemeyen Mizgin isimli kadınların durumunun ağır olduğu öğrenildi. Makinist Serdar Kısa ise ifadesi alınmak üzere Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Hurdaya dönen araç ise çağırılan çekici tarafından yediemin deposuna götürüldü.

Bu haber 1019 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım