reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 16 A?ustos 2013, 00:08 1133 Görüntüleme

Maymun Çiko ya Büyük İlgi

reklam
reklam

Torbalı sokaklarında sahibiyle birlikte gezen Çiko isimli maymun, çevredekilerden ilgi görüyor.

Torbalı sokaklarında sahibiyle birlikte gezen "Çiko" isimli maymun, çevredekilerden ilgi görüyor. İki yaşındaki Çiko, Torbalı halkının gözdesi oldu. Çiko adlı maymunun sahibi Fatih Tezgelen ile birlikte Ayrancılar Suyunbaşı'nda ekmek parası kazanıyor. Maymunla fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar, sahibine iki lira ödüyor. Geçimlerini bu şekilde devam ettirdiklerini söyleyen Fatih Tezgelen, Çiko'yu görenlerin fotoğraf çektirdiklerini daha sonra bu işi ücretli yapmaya başladığını söyledi. Yaklaşık bir yıldır bu işle ilgilendiğini söyleyen Tezgelen, artık sahil kentlerini dolaşarak para kazandığını anlattı.

Fatih Tezgelen, Çiko ile ticarete atıldıklarını belirterek şöyle konuştu: "İlk olarak Suyunbaşı'nda gezmeye başladık ve bir anda vatandaşların ilgisiyle karşılaştık. Herkes onunla fotoğraf çektiriyordu. Ben bundan sonra fotoğraf çektiren vatandaşlardan iki lira almaya başladım. Bizlerde ekmek paramızı Çiko'dan çıkartıyoruz. Çiko'ya her gün muz alarak kendisini ödüllendiriyorum. Aslında benim yavrum gibi onu çok seviyorum."

'10 DAKİKAYA FOTOĞRAF HAZIR'

Fatih Tezgelen'in maymunuyla telefonla arayıp fotoğraf çektirmek isteyenlerde var. Tezgelen, herkesin maymunu çok sevdiğini belirterek "Fotoğraf çektirmek için bile servis yapıyoruz. Müşterilerin bizi çağırdıkları yere gidip maymunumla fotoğraf çektiriyoruz. Çektiğim fotoğrafları 10 dakikalık işlem sonrasında vatandaşların eline veriyoruz" dedi.

Bu haber 1133 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım