reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 06 Haziran 2013, 02:51 1329 Görüntüleme

İzmir in vergisinin yüzde 52 si Torbalı dan

reklam
reklam

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, << İzmir in vergisinin yüzde 52 si ilçemizde toplanıyor. Yapacağımız çalışmalarla kentte söz sahibi olmalıyız >> dedi

“İzmir Genelinde Etkin Hale Geleceğiz”

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, “İzmir’in vergisinin yüzde 52′si ilçemizde toplanıyor. Yapacağımız çalışmalarla kentte söz sahibi olmalıyız” dedi


Torbalı Ticaret Odası’nın (TTO) seçimlerini kazanan Abdulvahap Olgun ve yönetim kurulu ekibi Egeli Sabah’ı ziyaret etti. TTO’nun çiçeği burnunda Başkanı Olgun, yeni dönemde yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. Torbalı Ticaret Odası’nı ilerleyen dönemde daha etkin bir Oda haline getireceklerini kaydeden Olgun, sadece Torbalı’da değil İzmir’in tümünde etkin olacaklarını söyledi. Olgun, “Torbalı sanayinin, ekonominin can damarı. İzmir’in vergisinin yüzde 52′si Torbalı’da toplanıyor. Bu anlamda Torbalı önemli bir merkez. Biz de bunun bilincinde olarak, seçimde üyelerimizden aldığımız destekle yükümüz biraz arttı. Sadece Torbalı’da değil, İzmir’in tümünde etkili bir oda olmak istiyoruz. İzmir’de söz sahibi olmamız gerekiyor” dedi.

Türkiye’ye Örnek Oldu
Oda seçimlerine katılımın yüzde 80 katılımın olduğunu belirten Olgun, bin 400 üyenin oy kullandığını seçimlerin bu açıdan bir rekora da imza attığını dile getirdi. Yeni seçilen 20 meclis üyesinin 10′unun 30-35 yaş arasında genç isimlerden oluştuğuna vurgu yapan Olgun, “Türkiye’ye bu anlamda örnek olduk. Önümüzdeki hafta TOBB Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret edeceğiz. Kendisine desteklerimizi sunacağız” diye konuştu. Yeni dönemdeki en büyük hedefleri arasında inşaatı süren Kongre Merkezi’ni hayata geçirmek olduğunu da belirten Olgun, 350 kişilik kongre salonu, çok sayıda sergi salonu ve bir restoranı bulunacak merkezin Torbalı’ya önemli bir değer kazandıracağını söyledi. Olgun, ayrıca yeni dönemde üyelere hizmet en iyi hizmeti verebilmek için de çalışacaklarını belirterek, “Teşvikler konusu çok önemli. Son yıllarda teşviklerde büyük artışlar var. Teşvikleri takip eden bir teşvik birimi kuracağız. Bir de mevzuat değişiklerini takip edecek bir birim kuracağız. Bunun yanında hukuk birimimizi de hizmete sokacağız. Ayrıca sanayi odası olmak istiyoruz” dedi. Bir önceki dönem Oda Başkanlığını yürüten ancak bu seçimlerde Meclis Başkanı olarak görev yapan Behçet Çınar da, bu yaptıklarıyla Türkiye’ye örnek bir model olduklarını söyledi. Çınar, “Biz aynı ekibin içinden bir arkadaşımızın Başkanlık koltuğuna oturması için elimizden gelen desteği vereceğimizi başından söylemiştik. Bunu da gerçekleştirdik. Eski yönetimden birkaç arkadaşımız rızasıyla ayrıldı. Onların yerine gençler geldi. Güzel bir ekip oluştu. Bu anlayışı halka halka Türkiye’ye yayılması gerekiyor. Bu koltuklara hizmet için oturulmalı. Bir, iki bilemediniz üç dönem bu koltuklara oturabilirsiniz ama yedi, sekiz dönem bu koltuklarda oturmak doğru değil” dedi.

Bu haber 1329 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım