reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 15 Mayys 2013, 20:22 1391 Görüntüleme

İşportada Satılan Güneş Gözlüklerine Savaş Açtı

reklam
reklam

Sokakta satılan güneş gözlüklerine savaş açan Torbalı lı gözlükçü Derya Durak, bir gözlük alana diğer gözlüğü bedavaya vermeye başladı.

Sokakta işportada satılan güneş gözlüklerinin sağlık açısından büyük risk oluşturduğunu kaydeden gözlükçü Derya Durak, "Zararlı olan ultraviyole A ve B ışınları, garanti belgeli güneş gözlüğü kullanmadığımız zaman bile belirli bir ölçüye kadar engellenir. Sokakta satılan gözlükler ise bu ışınları direkt gözün içine toplar. Güneş gözlüğü alacağınız zaman mutlaka TSE EN 1836 standartlarına uygun, garanti belgeli bir gözlük almanız gerekir. Eğer işportadan gözlük alacaksanız, hiç almamanız sağlığınız açısından daha yararlı olacaktır. Çünkü bu zararlı ışınlar, katarakt gibi hastalıklara yol açabiliyor ve çerçeveleri kanserojen maddeler içeriyor” dedi.

Durak, kendilerinin de vatandaşın sokakta satılan gözlüğü almasını engellemek için kampanya düzenlediklerini, çok kaliteli gözlüklerden bir tane alana, bir tane de kendilerinin bedava verdiklerini söyledi.

Bu haber 1391 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım