reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 01 Mayys 2013, 10:50 1379 Görüntüleme

Torbalı da Doktorların Geleceği Belirsiz

reklam
reklam

orbalı'da günde 450 kişiye hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görev yapan 11 hekimin emeklilik, tayin ve geçici görevler nedeniyle merkezden ayrılması sonucu doktor sayısının 5 e düştüğü öğrenildi.

DOKTORLARIN GELECEĞİ BELİRSİZ

Torbalı'da günde 450 kişiye hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görev yapan 11 hekimin emeklilik, tayin ve geçici görevler nedeniyle merkezden ayrılması sonucu doktor sayısının 5'e düştüğü öğrenildi. Konuya ilişkin açıklamada bulunan

İlçe Sağlık Müdürü Yüksel Kızılışık, giden doktorların yerine gelecek hekim olmadığını ifade bunun da merkezde hizmet konusunda ciddi sıkıntılara yol açtığını belirtti.

Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimliğine bağlı olarak hizmet veren Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde yaşanan emeklilik, tayin ve geçici görevler nedeniyle 5'e düşen doktor sayısı sebebiyle Selçuk, Bayındır, Tire, Ödemiş ve Menderes ilçelerinden gelen kişiler için hizmette yetersiz kalındığı öne sürüldü.

DOKTORLARIN GELECEĞİ BELİRSİZ

Konuya ilişkin açıklamada bulunan İlçe Sağlık Müdürü Yüksel Kızılışık, "Giden doktorların yerine gelecek hekim olmadığını belirten Kızılışık, "Ülke genelinde bir hekim açığı bulunuyor. Bu yüzden bizim hekimlerimiz geçici görevle yeni açılan birime gönderildi. Torbalı'da bölgeye hitap eden bir merkez. Giden hekimlerin ne zaman geleceği belirsiz. Ancak merkez için bazı çalışmalarımız bulunuyor. Buradaki bina yetersiz. Bu sorunun çözülmesi için uğraşıyoruz" diye konuştu. -

Bu haber 1379 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım