reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 25 Nisan 2013, 13:31 1443 Görüntüleme

Kazakistanlı öğrenciler Torbalı yı çok sevdi

reklam
reklam

1 hafta önce Korucuk köyüne gelen Kazakistan Halk Dansları Topluluğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında doyasıya eğlendi. Torbalı yı oldukça seven öğrenciler bugün Torbalı dan ayrılıyorlar

            23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Torbalı’ya gelen Kazakistan Halk Dansları Topluluğu Torbalı’da çeşitli gezilerde ve ziyaretlerde bulunuyor. Kazakistan Halk Dansları Topluluğu dün program dahilinde Belediye Başkanı İsmail Uygur’u ziyaret etti. Misafirlerini Meclis salonunda ağırlayan Belediye Başkanı İsmail Uygur çocuklarla tek tek yakından ilgilendi. Kazakistan Halk Dansları Topluluğuyla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra başkan İsmail Uygur yaptığı konuşmasında sizleri tekrar Torbalı’da ağırlamaktan mutluluk duyarız dedi. Kazakistan Halk Dansları topluluğu belediye başkanı ziyaretinin ardından Torbalı’yı ve gazi çamlığını gezdi.

‘DOYASIYA EĞLENDİLER’

                 KORUCUK İlköğretim Okul müdürü İbrahim Baykurt rehberliğinde Torbalı’yı gezen Kazakistan Halk Dansları Topluluğu bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programlarını tamamlayacak. 30 öğrenci ve 3 öğretmenden oluşan bir grupla Torbalı’ya gelen Kazakistanlılar Torbalı programlarına Korucuk İlköğretim Okulu’na gelerek başladılar. Korucuk Köyü’nin ardından Dağtekke köyüne konuk olan Kazakistan Halk Dansları Topluluğu Dağtekke Köyü sakinlerine gösterilerini sundular. Torbalı’ya Sagika Bakibayeva, Natalia Keejençukova ve Dost Beysenbayev önderliğinde gelen Kazakistanlı öğrenciler 23 Nisan kutlamalarına katıldı. Dünde Belediye Başkanını ziyaret eden öğrenciler Torbalı’da da çeşitli tarihi yerleri gezdikten sonra bugün Torbalı’yı terk edecekler. Kazakistan heyetine rehberlik eden Korucuk İlköğretim Okulu müdürü İbrahim Baykurt misafirlerimiz dolu dolu bir hafta yaşadılar dedi. Program dahilinde öğrencilerin doyasıya eğlendiklerini ve Torbalı’yı çok sevdiklerini vurgulayan Baykurt, “Korucuk ve Dağtekke halkı Kazakistanlı öğrencilerimizi çok samimi ve sıcak ağırladılar. Misafirlerimiz ilk fırsatta tekrar Torbalı’ya gelmek istediklerini belirterek Torbalı’dan ayrıldılar. Misafirlerimizin güzel bir şekilde ağırlanmasında emeği geçen başta Belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


VEDAT AKSU

Bu haber 1443 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım