reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 15 Mart 2013, 14:07 1485 Görüntüleme

Bıçak yarasıyla ölüm pençesinde

reklam
reklam

Mu­rat­bey Ma­hal­le­sin­de ön­ce­ki gün mey­da­na ge­len kav­ga­da bı­çak­lanarak tam 9 ye­rin­den ya­ra­la­nan En­gin Ber­ber, ölü­mün pen­çe­sin­de. İç or­gan­la­rı za­rar gö­ren Ber­ber, yo­ğun ba­kım­da tu­tu­lu­yor.

ÖN­CE­Kİ gün Mu­rat­bey Ma­hal­le­si’n­de ya­şa­nan kav­ga­da 2 ki­şi ya­ra­lan­mış­tı. En­gin Ber­ber ve Ömer Şen­gül, ge­ce sa­at 02.30 sı­ra­la­rın­da Mu­rat­bey Ca­mi­i’­nin he­men ya­nın­da bu­lu­nan açık pa­zar ye­rin­den oto­mo­bil­le­riy­le geç­ti­ği sı­ra­da Mu­rat Kos­tak ve Ol­cay Kar­tal ile söz­lü ola­rak tar­tış­tı. Bü­yü­yen tar­tış­ma kav­ga­ya dö­nü­şür­ken, da­ha son­ra bı­çak­lar ko­nuş­tu. En­gin Ber­ber ve Ömer Şen­gül, al­dık­la­rı bı­çak dar­be­le­riy­le ya­ra­lan­dı. Ya­ra­la­nan şa­hıs­lar ken­di araç­la­rıy­la Tor­ba­lı Dev­let Has­ta­ne­si’­ne git­ti. Ya­ra­lı­lar­dan En­gin Ber­ber, kav­ga­da tam 9 ye­rin­den bı­çak­lan­dı. Vü­cu­du­nun çe­şit­li yer­le­rin­den ya­ra­la­nan Ber­ber­’in iç or­gan­la­rı­nın bü­yük öl­çü­de za­rar gör­dü­ğü be­lir­til­di. Do­kuz Ey­lül Üni­ver­si­te­si’n­de yo­ğun ba­kım­da tu­tu­lan En­gin Ber­ber­’in ha­ya­ti teh­li­ke­si ise de­vam edi­yor. Aile perişan vaziyette.

9 YE­RİN­DEN BI­ÇAK­LAN­DI
­TOR­BA­LI’­NIN ta­nın­mış isim­le­rin­den Ra­ma­zan Ber­ber­’in oğ­lu 30 ya­şın­da­ki En­gin Ber­ber ile ar­ka­da­şı Ömer Şen­gül, ön­ce­ki gün ara­ba­la­rıy­la ge­zin­ti­ye çık­mış­tı. İd­di­a­ya gö­re, Es­ki İz­mir Cad­de­si’n­den geç­tik­le­ri sı­ra­da Ol­cay Kar­tal ve Mus­ta­fa Kos­tak, se­yir ha­lin­de­ki ara­ba­nın içi­ne si­ga­ra iz­ma­ri­ti at­tı. Bu ne­den­le iki grup ara­sın­da tar­tış­ma çık­tı. Söz­lü tar­tış­ma kı­sa sü­re­de kav­ga­ya dö­nüş­tü. Ol­cay Kar­tal ve Mu­rat Kos­tak, yan­la­rın­da­ki bı­çak­lar­la şa­hıs­la­rı çe­şit­li yer­le­rin­den bı­çak­la­dı. Kan­lar için­de ka­lan En­gin Ber­ber ve Ömer Şen­gül, ken­di oto­mo­bil­le­riy­le Tor­ba­lı Dev­let Has­ta­ne­si’­ne git­ti. Ömer Şen­gül­’ün ha­fif şe­kil­de ya­ra­lan­dı­ğı öğ­re­ni­lir­ken, 9 ye­rin­den bı­çak­la­nan En­gin ise ilk mü­da­ha­le­nin ar­dın­dan Do­kuz Ey­lül Üni­ver­si­te­si’­ne sevk edil­di.

­ZAN­LI­LAR TU­TUK­LAN­DI

VÜ­CU­DU­NUN çe­şit­li yer­le­ri­ne al­dı­ğı bı­çak dar­be­siy­le ağır ya­ra­la­nan ve aşı­rı kan kay­be­den En­gin Ber­ber, he­men ame­li­ya­ta alın­dı. Ak­ci­ğer, ka­ra­ci­ğer ve ba­ğır­sak­la­rın­dan ya­ra­la­nan Ber­ber­’e ya­pı­lan cer­ra­hi mü­da­ha­le tam 3 sa­at sür­dü. Aşı­rı kan kay­be­den gen­ce 10 üni­te kan ve­ril­di. Sağ­lık du­ru­mu­nun cid­di­ye­ti­ni ko­ru­du­ğu öğ­re­ni­len En­gin Ber­ber­’in son du­ru­mu hak­kın­da has­ta­ne dok­tor­la­rı­nın bu­gün bir açık­la­ma yap­ma­sı bek­le­ni­yor. Ba­ba Ra­ma­zan Ber­ber, “Tor­ba­lı­lı­lar oğ­lum­dan ha­yır du­a­la­rı­nı ek­sik et­me­sin. Du­ru­mu cid­di­ye­ti­ni ko­ru­yor. Oğ­lu­ma bu­nu ya­pan­lar ce­za­sız kal­ma­ma­lı” de­di. Öte yan­dan En­gin Ber­ber ve Ömer Şen­gül­’ü bı­çak­la­yan Ol­cay Kar­tal ile Mu­rat Kos­tak ise olay­dan çok kı­sa bir sü­re son­ra ya­ka­lan­dı. İh­bar son­ra­sın­da ha­re­ke­te ge­çen po­lis ekip­le­ri, şa­hıs­la­rı ev­le­rin­de kıs­kıv­rak ya­ka­la­dı ve kan­lı el­bi­se­le­ri de ele ge­çi­ril­di. Ay­rı­ca kav­ga­da kul­la­nı­lan bı­çak da olay ye­rin­de bu­lun­du. Ad­li­ye­ye sevk edi­len şa­hıs­la­rın tu­tuk­la­na­rak ce­za­e­vi­ne gön­de­ril­di­ği­ni öğ­re­nil­di.

Bu haber 1485 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım