reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 14 Ocak 2013, 18:58 1628 Görüntüleme

TORBALI TURGUTLU ARASI DUBLE YOL

reklam
reklam

Torbalı Şoförler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman, neredeyse bir mahalle kadar yakın olduğumuz, Torbalı ve Kemalpaşayı birbirine bağlayan 35 kilometrelik yol, 10 dakika sonrası Turgutlu, 20 dakika sonrası Manisa ilimiz

İlk adım Torbalı ve Kemalpaşa’yı birbirine bağlayan yolcu taşımacılığı

 

Duble yol sayesinde iki ilçe kısa yoldan birbirine bağlanırken, Aydın, Denizli ve Muğla yönünden gelen ve Ankara, İstanbul’a gitmek isteyen araçlar için de geçiş noktası oldu.

 

Torbalı Şoförler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman, güzergâh izni için tüm çalışmalar yapıldı. Sanayisiyle ön plana çıkan iki ilçe arasında uzun yıllardır hiçbir yolcu taşıma seferinin yapılamaması, büyük bir eksiklik olarak göze çarpıyordu. Şimdi halkımıza ulaşım adına iyi bir hizmet veriliyor.

 

İkinci adım Torbalı ve Turgutlu

Üçüncü adım Torbalı ve Manisa

Gerekli tüm girişimler yapıldı. İlk adımın bitmesiyle birlikte Manisa da okuyan öğrencilerimiz ve iş ilişkileri bile daha iyi bir yol alacaktır.

Güzergâh konusunda her iki ilçenin Şoförler Odası tarafından çalışma yapıldı. Emeği gecen herkese şimdiden teşekkürler

Bu haber 1628 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım