reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 28 Aralyk 2012, 02:19 1617 Görüntüleme

TORBALI Cetineller HOTEL RESTAURANT

reklam
reklam

Uzak gibi görünse de bahara çay kahve içeceğimiz, özellikle gün sonlarının, dinlenme bağlamında uğrak durağı olabilecek Çetineller Hotel Restaurant

   Çetineller Hotel Restaurant’daki, değişim Torbalı’ya fayda getireceğe benziyor.

Torbalı’nın yıldızlı ilk oteli olan, Çetineller Hotel’i bir zamanlar, simge olmuş Bakraç Restaurant kadar etkin, yeşil alanların ve havuzun desteği ile Torbalı Sosyal Paylaşımlarına ciddi destek sunmuştur.

 

    Yönetim sıkıntısı, hoş olmayan bir zaman dilimi yaşatsa da Olcay Taşkıran’ın gelmesiyle son buldu. Bir yıl önce göreve başlayan Olcay Taşkıran, öncelikle dış yapı kaplamasındansa otelin en hücra köşesine kadar, müşterilerine daha hijyenik, daha kullanışlı ve iyi bir hizmet sunma başarısı göstererek yeniden dizayn etmiştir. Çalışma ekibindeki denetim, titizlilik, güler yüz ve hizmet ile Torbalı’ya en iyi ortamı yaşatabilecek bir yer, etkisi oluşturmuşlardır.

 

    Olcay Taşkıran, yurtdışından aldığı turizm bilgisi ile Çetineller Hotel Restaurant’ı, Torbalı’nın tanıtımına ek katkı koyacak, misafirleri mutlu edebilecek yeni bir çevre oluşturmuş. Düzenlemeyle birlikte müşteri ilişkilerinden, arge buluşmaları yapılandırmaya katkı koyarken “ insanlar iyi şeylere layıktır ” düşüncesi ile daha iyi hizmet sunabilme yolundalar.

 

    Yılbaşının, yaklaşmasıyla daha iyi hazırlanmışlar. Zengin menü, canlı müzik ayrıca fasıl grubu ile vermiş olduğu, kaliteli hizmetle yılbaşının vazgeçilmez yerlerinden biri haline gelmiştir. “ Bir şeyleri sunacağız” demiyorlar, “ biz yapalım sizleri mutlu edebiliyorsak teşekkürleriniz bizleri yüreklendirir.” Yanı sıra baharla birlikte, Torbalı’ya yakışan; temiz, sağlık dolu, hijyenik, ekonomik ve çeşitliği bol olan günler bizimdir.

 

    Uzak gibi görünse de bahara çay kahve içeceğimiz, özellikle gün sonlarının, dinlenme bağlamında uğrak durağı olabilecek Çetineller Hotel Restaurant’ı yapacaklarıyla değil yaptıklarının lezzetiyle sizlere ulaşacak.

Bu haber 1617 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım