reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 08 Ekim 2012, 18:35 1336 Görüntüleme

ADLİYECİLERİN VEDA EĞLENCESİ

reklam
reklam

Yaklaşık on yıldır Selçuk Sulh Hukuk Hâkimliğinde görev yapan kâtip Azime Çöğürcünün, tayininin Aydın a çıkması üzerine, Selçuk adliyesindeki mesai arkadaşları Çöğürcü için veda yemeği düzenledi.

Aydın Merkez il Adliyesine atanan Azime Çöğürcünün ardından eşi Abdurrahman Çöğürcünün de, Selçuk Merkez Polis karakolunda görev yapması, sebebiyle, eşiyle birlikte tayini Aydın’a çıktı.

 

Böylece eş durumundan dolayı, tayinleri aynı anda gerçekleşmiş olan Azime Çöğürcünün eşi, arkadaşları, adliye çalışanları, başta olmak üzere; Kıdemli Savcı İhsan TABUR, Hâkim irfan ÜNÜVAR ve Hâkim A.Ziya Elitaş'ın yanı sıra; Selçuk Akbank İlçe Şube Müdürü H.İbrahim ÖZTOPRAK ve Avukat Zahide İLKİ “  geceye renk katan konuklar” oldular.

Adliye personelinin tam kadro katıldığı veda gecesinde, Hâkim İrfan ÜNÜVAR beraber çalıştıklar süre içerisinde, yaptığı hizmetlerinden dolayı, Bayan Çöğürcüye teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Sonrasında; Hediye ve plaketini geceye katılanların huzurunda kendisine verdi.

Yedi uyuyanlar Yavuzun yerinde verilen veda yemeğinde, gitarist, Necdet İçelli oğlu ve Gürhan Duruş’un yaptıkları performansla eğlenen Adliye ve İlçe Seçim Müdürlüğünde çalışan memurlar, gecede hem sohbet etme imkânı buldu, hem de eğlendiler.


Haber: Mehmet UYAROĞLU

Bu haber 1336 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım