reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 31 A?ustos 2020, 10:45 39861 Görüntüleme

EFES SELÇUK ZAFERE PEDALLADI

reklam
reklam

EFES SELÇUK ZAFERE PEDALLADI

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in 30 Ağustos’tan bir gün önce sosyal medyadan yaptığı çağrı üzerine İstasyon Meydanı’nda toplanan bisikletçiler, Efes Selçuk Bando Takımı eşliğinde zafer için pedalladı. Başkan Sengel’in de bisikletiyle katıldığı topluluk Zafer Mahallesi’nden geçerek, kent merkezini dolaştı. Vatandaşların balkonlardan alkışlarla eşlik ettiği bisiklet turu Dutlu Yol’da son buldu.

30 Ağustos kapsamında Efes Selçuk’un ve İzmir’in yanı sıra çevre il ve ilçelerden tura katılan kadın, erkek, yaşlı, genç birçok bisiklet sever ile birlikte zafer turu atan Başkan Sengel; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çok sevdiğim bir sözü var; ‘Zafer, Zafer Benimdir’ diyenleridir. Başarı ise ‘Başaracağım’ diye yola çıkıp başaranlarındır. Biz başarmaya, zaferleri yaşamaya, bu ülkenin her köşesinde zaferleri yaşatmaya da devam edeceğiz. Umut ediyorum ki; bundan sonra tüm milli bayramlarımız sorunsuz, yasaksız ve sonsuz coşku ile kutlanır” diye konuştu.

Özellikle çocukların ve gençlerin bisiklet turuna yoğun katılımından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Sengel; “Çocuklar ve gençlerle hareket etmek, onların fikirlerine, hayal güçlerine kulak vermek bizim olmazsa olmazımız. Sadece bir gün önce zafer turu atmalıyız diye bir çağrıda bulunduk. Çağrımızın üzerinden yirmi dört saat geçmeden Efes Selçuk’un yanı sıra Kemalpaşa, Torbalı, Seferihisar gibi birçok ilçeden, İzmir’den hatta çevre illerden bisiklet severler aramıza katıldı. Çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere katılım gösteren herkese çok teşekkür ederiz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun” dedi.

Bu haber 39861 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım