reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 15 Nisan 2020, 17:39 37311 Görüntüleme

Filiz Ceritoğlu SENGEL den "TÜM TÜRKİYE EKSİN" çağrısı

reklam
reklam

BEREKETLİ TOPRAKLARDAN TÜM TÜRKİYE’YE “TOPRAK ANA” ÇAĞRISI

Tarihin en zor dönemlerinde bile “Toprak Ana” tüm cömertliği ile insanlığa kucak açmıştır hep…
Bu cömertliği değerlendirmeye çalışan bizler açısından, sağlıklı bir geleceğe iyi tarım uygulamalarıyla ulaşacağımız da ayrı bir gerçeklik…
İşte bu yüzden EFES SELÇUK’un bereketli topraklarında Efes Tarlası- Toprak Okulu- Tohum Merkezi- Üretici Pazarı ve Tarım Müzesi’nin yapımı devam ederken;
CORONA VİRÜSÜNDEN ÇIKARDIĞIMIZ DERSLERLE BİRLİKTE; ÖNCESİNDE BELİRLEDİĞİMİZ TARIM POLİTİKALARIMIZI ERKENE ÇEKEREK UYGULAMALARA BAŞLIYORUZ:
📌1. Efes Tarlası-Tohum Merkezi ve Toprak Okulu için başlattığımız Efes Tarlamıza yenilerini ekleyerek 23/04/2020 tarihinde Belediyemize ait arazilerimize Atalık Tohumlarımızı ekiyoruz. Çünkü çocuklarımızın geleceği, TOPRAK ANA’da yatıyor biliyoruz.
📌2. Efes Tarlası Tohum Merkezi ve Toprak Okulu için toplamaya başladığımız ve Efes Tarlamızdan elde ettiğimiz Atalık Tohumları “TÜM TÜRKİYE EKSİN” diye talep edenlere göndereceğiz. Ayrıntıları yine 23/04/2020 tarihinde vereceğiz.
📌3. Küçük üreticilere destek vermek adına; ücretsiz iyi tarım uygulamalarını başlatacağız. Bununla ilgili küçük üreticimizin Belediyeye müracaatını isteyeceğiz.
Tüm Türkiye’de benzer örnekleriyle hayata geçecek ve yayılacak bu çağrımızı, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilişinin 100. Yılında 23 Nisan 2020 günü “TÜM TÜRKİYE EKSİN” sloganıyla başlatıyoruz.
TOPRAĞIN ÖLÜMSÜZLÜĞÜ, TOHUMUN FİLİZİ, ÜRETİMİN SONSUZLUĞU…
EFES SELÇUK’UN BEREKETİ TÜM TÜRKİYE’Yİ SARSIN DİYE…

Bu haber 37311 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım