reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 12 Eylül 2012, 11:47 1473 Görüntüleme

THK İzmir Üniversitesi Festivalde İlk Defa Stant Açtı

reklam
reklam

İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu, Selçuk İlçesi Kurtuluş Etkinliklerinde ilk standını açtı.

              Bu yıl 4–8 Eylül tarihleri arasında 44. düzenlenen ulusal Selçuk Efes Kurtuluş Şenlikleri Festivalinde, Türkiye'nin ilk Havacılık ve Uzay Bilimleri Üniversitesi olan; Türk Hava Kurumu Üniversitesini temsilen meslek yüksek okulu, görevli akademik personeli ve öğrencileri ile festival süresince, stant ziyaretçilerine okul ve havacılık konusu hakkında bilgi verdiler.

 

              Meslek Yüksek Okul Müdürü Öğr. Görevlisi Murat Ekici, Selçuk Efes Festivali için, “Festivale ve standımıza ilginin yoğunluğu bizleri çok mutlu etti. Bu festivalde yer almamıza destek veren, başta Selçuk belediye başkanı Sayın Hüseyin Vefa Ülgür olmak üzere tüm belediye personeline ve standımızı ziyaret eden halkımıza teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Mehmet Uyaroğlu

Bu haber 1473 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım