reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 04 Eylül 2012, 01:26 937 Görüntüleme

GENÇ GİRİŞİMCİ BELGELERİNİ ALDILAR

reklam
reklam

SELÇUK TA 14 BAYAN, 11 ERKEK, GENÇ GİRİŞİMCİ BELGELERİNİ ALDILAR

Selçuk Kaymakamlığı, Türkiye İş Kurumu tarafından 25 genç girişimciye açılan 72 saatlik kurs sona erdi. Bu kurs sonun da Selçuk Turizm Eğitim merkezinde düzenlenen bir törenle katılımcılara belgeleri verildi. Selçuk Kaymakamı Ayhan boyacı belgelerin verilmesinden önce şunları söyledi. “  Türkiye İş Kurumu tarafından istihdamın korunması, Arttırılması, geliştirilmesi ve işsizliğin azaltı8lmasına yardımcı olmak amacıyla, Kaymakamlığımız, KOSGEB ve İş Kur işbirliği ile kendi işini kurmak isteyen girişimcilere yönelik uygulamalı eğitime hak kazanan 25 kursiyerimize,  07-30 Haziran tarihleri arasında haftada 3 gün olmak üzere toplam 72 saat kurs verilmiştir.

Bu Kursun sonunda eğitimi başarı ile bitiren ve belge almaya hak kazanan kursiyerlerin KOSGEB ‘in yeni girişimci desteğine (kredi hibe destekleri) başvurabilmeleri sağlanmış olacaktır.

Geliştirilen bu proje kapsamında ,iş fikrine sahip girişimcilere 72 saat süre ile  kurs verilmiş ,kursu başarı ile bitiren girişimcilere  iş fikirlerini hayata  geçirilmesi için önemli bir fırsat verilmiş tir. Bu eğitimde katılımcılara girişimcilik ile ilgili temel bilgiler verilmiştir. iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri yaptırılarak iş planı kavramı ve  öğeleri anlatılmış, destek modülleri  ile özgüven geliştirme ve iş yaşamında profesyonellik konuları öğretilmiştir. “ dedi.

Daha sonra kursiyerler belgeleri verildi. DHA VEYSEL EROL

Bu haber 937 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım