reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 30 A?ustos 2012, 15:36 1868 Görüntüleme

KENDİNİ ZEYTİN AGACINA ASARAK İNTİHAR ETTİ

reklam
reklam

SELÇUKTA YAŞAYAN KÖMÜRCÜ OSMAN, KENDİNİ ZEYTİN AGACINA
ASARAK İNTİHAR ETTİ

Selçuk’ta yaşayan, zafer mahallesinde oturan, hayatını kışlık odun kömür satarak kazanan, bu meslekten üç yıl önce emekli olan, Osman Çalışkan,(1959 doğumlu)bu gün saat, 17.30 sıralarında Selçuk’tan Şirince ye giden yol üzerindeki bir zeytinlikteki zeytin ağacına asarak intihar etti.

 Osman Çalışkanın saat 15.00 sıralarında sanayi ye gelip, eski mesleği zamanındaki komşularını ziyaret ettiği, yarım saat kadar oturarak, ayrıldığı, ayrılırken de ben kendimi asacağım dediği söyleniyor. Evli yetişkin iki çocuk babası olan Osman Çalışkanın 3 yıldır.  Psikolojik tedavi gördüğü de söylemler arasında.

Muhtemelen saat 18.00 Sıralarında asma işlemini yaptığı. 19 sıralarında da bir vatandaşın oradan tesadüfen geçerken görmesi sonucu ilgililere haber vermesi üzerine, bulunan Osman çalışkanın cesedi Selçuk devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma Selçuk Cumhuriyet savcılığınca sürdürülürken. Otopsisi yapıldı.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1868 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım