reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 24 A?ustos 2012, 00:11 2956 Görüntüleme

Adem Karadayı Yasemin Aslan ile evliliğe evet dedi

reklam
reklam

Selçuk İlçe Merkez siegburg caddesi esnaflarından Smyrna optik işletmecisi Adem Karadayı şahitlerin huzurunda Yasemin Aslan ile evliliğe evet dedi.

Karameşe Köy Sofraları Kır Düğün bahçesinde yapılan düğün töreninde nikâh sorası, eğlence gece geç vakitlere kadar devam etti. Gecede şahit olarak Hüseyin Demirkapı, Serpil Karakaya, Salih Karadağ yer alırken, Selçuk Belediye Başkanı adına nikâh memuru Emine Athan’ın kıydığı nikâh anında, damat ve geline ayrı ayrı sorarak, evliliği kabul ediyor musunuz sorusu üzerine her iki gencin birbirlerine evet demesiyle evlilikleri kayıt altına alınmış oldu.

   

 Gecenin sürpriz konukları arasında, damadın Eğridir dağ komando okulunda askerlik yaptığı yıllarda alay komutanı Em. Albay Tahsin Ataizi’nin nikâh şahitliği yapması, bu anlamda da evladı kadar sevdiği Kara dayının düğününde nikâh memurunun evlilik cüzdanını Em. Albay Tahsin Ataizine vermesi üzerine, mikrofonda konuşan Emekli albayın duygulandığı görüldü.

 

Komando çavuş rütbesiyle haberci olarak görev yapan Adem Karadayı’nın askerlik süresi içerisinde uyumlu bir asker olduğunu belirten komutanı, hem silah arkadaşım, hem muhafızımdı, hatta kendisini öz kardeşim kadar seviyor ve bir o kadar da kendime yakın hissediyorum demesi oldu. Askerlik yaptığı dönem içerisinde Karadayı’nın bende bıraktığı izlenimler hiçbir zaman silinmedi. Bu yüzden; İstanbul’dan Selçuk'a dost, arkadaş bildiğim ve evladım kadar sevdiğim Karadayı’nın düğününe geldim. Kendisi benim için asker Mehmetlerden birisidir, düğününde olmaktan dolayı da çok mutluyum diyerek damat ve geline mutluluklar diledi.

 

Gece boyunca Piyanist Tayfun Karameşe’nin yaptığı performas düğün sahipleri ve davetliler tarafından da takdirle karşılandı.

                                                                                             Mehmet UYAROĞLU

Bu haber 2956 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım