reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 17 A?ustos 2012, 11:05 1211 Görüntüleme

Kaçak mülteciler Selçuk ta yakalandı.

reklam
reklam

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla, Kaçakçılık Büro Amirliğinin Yaptığı takip sonucunda yakalanan 22 mültecinin sorgusu Selçuk Cumhuriyet başsavcılığında tamamlandıktan sonra İzmirde Yabancılar şubesine teslim edilecekleri bildirildi.

           Selçuk Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Büro Amirliğinin gün içerisinde takip ettiği ve Selçuk ilçe merkezi hastane kavşağında şüpheli aracı durdurup incelemeye aldığı; Volkswagen transporter marka aracın içerisinde toplam 22 mülteci Yunanistan’a kaçma hazırlıkları olduğunun tespit edilmesi üzerine emniyet güçlerinin takibi üzerine yakaladı.

 

            13 erkek, 5 kadın, 2 erkek çocuk ve 2 kız çocuk olmak üzere toplam 22 mültecinin Yunanistan’a kaçak yollarla gitmek isteyen kişiler olduğu öğrenildi. Yapılan açıklamada Kaçak kişilere yardım ettiği öğrenilen C.F (24) ise Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındığı belirtildi. Mültecilerin bulunduğu araç üzerinde yapılan araştırma sonucunda; aracın İstanbul’dan çalıntı olduğu tespit edildi.

 

           Olayla ilgili olarak yakalanan 22 kaçak Mültecinin sınır dışı edilmeleri için tahkikatın devam ettiği, aracı kullanan C.F hakkında ise Göçmen Kaçakçılığı suçundan yasal işlemlere başlandığı bildirildi.


Mehmet UYAROĞLU

 

Bu haber 1211 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım