reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 16 A?ustos 2012, 01:41 1018 Görüntüleme

Kızılay, Kadir Gecesi Camilerde Lokum Dağıttı.

reklam
reklam

Kadir gecesi nedeniyle, Kızılay Derneği Selçuk Şubesi ilçede bulunan tüm mescit ve camilerdeki vatandaşlara Lokum dağıttı.

   Toplam olarak 10 kasa Kızılay Lokumunu ilçedeki tüm Cami ve Mescitlere dağıttıklarını belirten Kızılay Derneği Selçuk Şubesi Başkanı Zeliha Vişne; İnsanlara dünya ve ahrette mutlu olmanın yollarını gösteren, beşeriyeti karanlıklardan çıkarıp aydınlığa kavuşturan dinimizin kutsal kitabı Kur’an-Kerim Ramazan Ayında Kadir Gecesinde inmiştir.

 

  Bu vesileyle, günahların af olduğu bu gece de; Tüm İslam âleminin ve Selçuk halkının, Kadir Gecesinde hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Selçuk halkı her zaman Kızılay’ın yanında olmuştur. Kuranın indiği bu huzurlu gece de birlik beraberlik ve içinde olmak tek dileğimizdir dedi.

M.Uyaroğlu

Bu haber 1018 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım